TA van Edward Loef – Aandelen, Bitcoin en Cannabis

Allereerst… de beste wensen! Laat uw zorgen varen en prikkel uw fantasie met de grafieken van WisdomTree Bitcoin ETP en Sundial Growers Inc.

WisdomTree Bitcoin ETP op uurbasis + Parabolic Stop And Reverse (SAR)

De bezitters van de bitcoin zijn in het vierde kwartaal van 2020 begonnen met een indrukwekkende trip naar hogere sferen. Drie maanden geleden bleek deze cryptomunt ca. $ 10.500 waard. Vandaag bleken Bitcoin-investeerders zelfs inhalig bij een waardering boven $ 33.500. Beleggers en speculanten met een kleine portemonnee kunnen mogelijk profiteren van de hype via een belang in de fysieke tracker WisdomTree Bitcoin (BTCW) genoteerd in euro’s (ISIN GB00BJYDH287). Actief risicobeheer is wenselijk. De technische indicator Parabolic Stop And Reverse (SAR) kan dienen als indicatief trendvolgend hulpmiddel. De visueel ingestelde trader respecteert het proces van hogere bodems in de uur- en/of daggrafiek(en).

Sundial Growers Inc. (SNDL) + 20/120-daags gemiddelden

Het is voor de chartist niet duidelijk of investeerders in de bitcoin nu ‘beneveld, high of stoned’ zijn. Hoe dan ook, forse koersstijgingen hebben vaak een onmisbaar energiek effect en prikkelen menig fantasie tot hemelse hoogten. In plaats van cannabis te gebruiken kan ook worden overwogen om het aandeel Sundial Growers Inc. op te nemen. Eind oktober noteerde het cannabis-aandeel ca. $ 0,14 en een maand later $ 0,95. Daar is geen cryptomunt tegen gewassen. En dan te bedenken dat de beurskoers in 2019 nog $ 13,00 waard was. Beleggers in Sundial Growers Inc. (SNDL) hebben iets om in 2021 van te dromen.

AEX-index op uurbasis

De koersontwikkeling van de AEX-index is sinds eind oktober in extase gebracht tot zelfs boven de koerstop van 2019 (> AEX 632,12). Als gevolg van een mini-dipje vlak voor de kerstdagen kan een stijgende steunlijn de AEX-index naar hogere niveaus stuwen. Een probleem is echter de stijgende weerstandlijn langs de koerstoppen van november en december 2020. De hellingshoek van deze aanbodlijn is minder steil waardoor een stijgend wigpatroon zichtbaar is geworden. Dit is een klassiek eindpatroon in een opgaande trend en waarschuwt dus voor een koude douche zodra de stijgende steunlijn neerwaarts wordt gepasseerd. Zowel de bulls als de bears weten nu waar mogelijk een katterig gevoel kan ontstaan.

LYNX Masterclass met Edward Loef

Zelf beleggen bij LYNX?

LYNX geeft u de mogelijkheid om zelf in aandelen van bijna ieder beursgenoteerd bedrijf ter wereld te beleggen. U heeft toegang tot ruim 100 beurzen in 30 landen. Bekijk het aanbod:

Handelsplatform-800x359
Edward Loef

Edward Loef

Technisch Analist

Edward Loef heeft meer dan 25 jaar ervaring als technisch analist en heeft jarenlang gewerkt als senior technisch analist bij Theodoor Gilissen Bankiers. Daarvoor was hij actief als beleggingsadviseur bij onder andere F. van Lanschot en de Rabobank. Edward staat geregistreerd als Certified Financial Technician en verzorgt beleggingspresentaties, cursussen en consults op het gebied van technische analyse.

Meer:

Gerelateerde artikelen

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
  Ontvang gratis het eBook "Succesvol beleggen met opties".
Optieboek

Schrijf u in voor onze wekelijks nieuwsbrief en ontvang gratis het eBook "Succesvol beleggen met opties".
Ik geef toestemming aan LYNX B.V. (“LYNX”) om mij wekelijks het LYNX weekoverzicht op zondag en 5 beleggingsideeën op dinsdag toe te sturen en te benaderen (per e-mail) over de mogelijkheid om een beleggingsrekening te openen via LYNX door het bovenstaande formulier te versturen. LYNX kan dan bijvoorbeeld extra informatie geven over haar diensten, evenementen of een interessante aanbieding doen.
  Ontvang het eBook

Let op: Uw toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens is niet vereist voor het openen van een rekening via LYNX. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door (onder meer) een e-mail te sturen naar marketing@lynx.nl. LYNX deelt uw gegevens niet met commerciële partners. Klik hier voor meer informatie over hoe LYNX omgaat met uw persoonsgegevens.

×