TA van Edward Loef – Rally in de Bitcoin ETF

Snel rijk worden, dat wil ik ook! Nu Elon Musk (Tesla) $ 1,5 miljard in de bitcoin investeert is het hek van de dam.

WisdomTree Bitcoin ETP (BTCW/EU)

Beleggen of speculeren in de cryptomunt Bitcoin gaat een nieuwe fase in nu bekend is geworden dat de topman van Tesla, Elon Musk, een bedrag van $ 1,5 miljard in de bitcoin investeert. Musk is sinds kort de rijkste man ter wereld. Als hij in de bitcoin gelooft, dan moet het wel rijkdom brengen, zo lijkt de gedachte. De kleine particuliere belegger kan zijn heil zoeken in de WisdomTree Bitcoin ETP (BTCW). Dit beleggersinstrument is interessant zolang het proces van hogere bodems van toepassing is. Het koersdoel van deze in euro’s genoteerde ‘BTCW’-bitcointracker wordt na de uitbraak uit de recente consolidatiefase becijferd rond € 440. Dat is ca. 20% hoger dan het actuele koersniveau rond € 358,50 en ligt ruimschoots boven de recente hogere bodem.

Sundial Growers (SNDL)

Op 4 januari dit jaar luidde de oproep: prikkel uw fantasie (met grafieken van WisdomTree Bitcoin ETP en Sundial Growers Inc.). De koersontwikkeling van het cannabis-aandeel Sundial Growers trok de belangstelling vanwege een relatief sterke opwaartse beweging. De beurskoers noteerde $ 0,4780 en is inmiddels alweer verdubbeld. De grafiek toont een omgekeerde (H)oofd(S)chouderformatie en de trendomkeer boven de neklijn is sinds eind januari dit jaar een feit. Momenten van zwakte naar $ 0,95 nodigen een nieuwe schare investeerders uit om in hogere sferen te geloven (denk aan $ 4,00).

AEX-index op uurbasis + 20-uurs gemiddelde

De AEX-index toonde in januari dit jaar een voortvarende start, maar leverde aan het einde van de eerste handelsmaand weer het grootste deel ervan in. Eind januari werd echter een dubbele bodem gevormd via het ‘W’-patroon, waarna de weg omhoog weer is gevonden. Het 20-uurs gemiddelde geldt als belangrijke gids voor het onderliggende sentiment dat vandaag weer aantrekt. Een uitbraak boven AEX 656,66 (zie top 14 januari jongstleden) zou de weg vrijmaken voor een hertest van de dubbele top rond AEX 666,43. Bij een indexstand boven het stijgende 20-uurs gemiddelde lijken de optimisten nu weer aan zet. Een verbeterend sentiment in de bitcoin draagt wellicht bij aan een positief vervolg.

LYNX Masterclass met Edward Loef

Zelf beleggen bij LYNX?

LYNX geeft u de mogelijkheid om zelf in aandelen van bijna ieder beursgenoteerd bedrijf ter wereld te beleggen. U heeft toegang tot ruim 100 beurzen in 30 landen. Bekijk het aanbod:

Handelsplatform-800x359
Edward Loef

Edward Loef

Technisch Analist

Edward Loef heeft meer dan 25 jaar ervaring als technisch analist en heeft jarenlang gewerkt als senior technisch analist bij Theodoor Gilissen Bankiers. Daarvoor was hij actief als beleggingsadviseur bij onder andere F. van Lanschot en de Rabobank. Edward staat geregistreerd als Certified Financial Technician en verzorgt beleggingspresentaties, cursussen en consults op het gebied van technische analyse.

Meer:

Gerelateerde artikelen

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
  Ontvang gratis het eBook "Succesvol beleggen met opties".
Optieboek

Schrijf u in voor onze wekelijks nieuwsbrief en ontvang gratis het eBook "Succesvol beleggen met opties".
Ik geef toestemming aan LYNX B.V. (“LYNX”) om mij wekelijks het LYNX weekoverzicht op zondag en 5 beleggingsideeën op dinsdag toe te sturen en te benaderen (per e-mail) over de mogelijkheid om een beleggingsrekening te openen via LYNX door het bovenstaande formulier te versturen. LYNX kan dan bijvoorbeeld extra informatie geven over haar diensten, evenementen of een interessante aanbieding doen.
  Ontvang het eBook

Let op: Uw toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens is niet vereist voor het openen van een rekening via LYNX. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door (onder meer) een e-mail te sturen naar marketing@lynx.nl. LYNX deelt uw gegevens niet met commerciële partners. Klik hier voor meer informatie over hoe LYNX omgaat met uw persoonsgegevens.

×