Mijn waardering van aandelen Berkshire Hathaway

Update artikel Berkshire Hathaway 6 april 2021

De koers van het aandeel Berkshire Hathaway is niet hersteld van het coronavirus. De sterke balans en defensieve activiteiten betekenen echter dat Berkshire Hathaway een crisis juist goed zou moeten doorstaan.

De nieuwe cijfers lieten twee kanten zien van Berkshire Hathaway en zijn de belangrijkste reden om nu over het bedrijf van Warren Buffett te schrijven.

In dit artikel bespreek ik de volgende onderwerpen:

Aandeel Berkshire Hathaway B..

Aandeel Berkshire Hathaway

Nieuws Berkshire Hathaway

Op 2 mei 2020 hield Berkshire Hathaway haar aandeelhoudersvergadering. Door het coronavirus werd het Woodstock of Capitalism grotendeels digitaal afgewerkt. Doorgaans behandelen Warren Buffett en Charlie Munger de vragen, maar dit jaar was het Warren Buffett alleen die de vragen beantwoordde. Slechts sommige operationele vragen werden doorgespeeld aan Greg Abel.

De focus lag dit jaar enkel bij beleggen en economie. Natuurlijk werden de gevolgen van het coronavirus besproken, maar dit jaar waren er geen tips over hoe men een goed leven kan hebben.

De belangrijkste boodschap van Buffett was dat het niet loont om geld in te zetten tegen Amerika. In een relatief korte tijd (sinds 1776) is de VS namelijk enorm gegroeid en is er enorm veel welvaart gecreëerd. Deze trend van stijgende welvaart ziet hij niet veranderen, al plaatste hij wel kanttekeningen bij de verdeling.

Qua beleggingen gaf Warren Buffett toe een fout te hebben gemaakt met de luchtvaartmaatschappijen. In het eerste kwartaal heeft Berkshire Hathaway dan ook alle posities in luchtvaartmaatschappijen met verlies verkocht.

Er waren geen grote aankopen. Hieruit kon worden afgeleid dat Warren Buffett op de korte termijn geen grote kansen heeft gezien om aankopen te doen.

Eerste kwartaal Berkshire Hathaway

Daarnaast presenteerde Berkshire Hathaway de resultaten voor het eerste kwartaal van 2020. De nettowinst kwam uit op een verlies van $ 49,7 miljard. Dit kwam met name door de verliezen uit investeringen en afgeleide producten van $ 55,6 miljard. De crash op de beurzen zorgden ervoor dat de waarde van deze portefeuille daalde van $ 248 miljard naar $ 180,8 miljard.

Aan het einde van het eerste kwartaal van 2020 waren 5 investeringen goed voor 69%. Namelijk Apple met $ 63,8 miljard, Bank of America met $ 20,2 miljard, Coca-Cola met $ 17,7 miljard, American Express met $ 13,0 miljard en Wells Fargo met $ 9,9 miljard.

De operationele resultaten zagen nog nauwelijks problemen in het eerste kwartaal. De operationele winst steeg met $ 316 miljoen naar $ 5.871 miljoen. De kasstroom van operationele activiteiten liet wel wat zwakte zien en zakte van $ 7,6 miljard naar $ 6,8 miljard. Het inkopen van eigen aandelen nam in het eerste kwartaal met $ 1,75 miljard iets meer toe dan de $ 1,43 miljard van vorig jaar, maar dat was niet de hoeveelheid waar sommige analisten op gehoopt hadden.

De hoeveelheid kasgeld steeg met $ 8,2 miljard tot een historisch niveau van $ 136,2 miljard. De kasreserves stijgen nog verder en het is duidelijk dat Berkshire Hathaway zich nog beter heeft voorbereid op kansen die mogelijk gaan komen als de economische schade van het coronavirus bekend wordt.

Koersdoel & koers Berkshire Hathaway

De koers van het aandeel Berkshire Hathaway is in 2020 stevig weggezakt. Veel onzekerheid rond het coronavirus heeft de koers van het aandeel naar beneden gedrukt. Warren Buffett zag dit moment niet als kans om groot in te slaan, maar kocht toch $ 1,7 miljard aan eigen aandelen terug. De kasreserves zijn toegenomen en deze kunnen het concern beschermen en bieden de mogelijkheid om eventueel goedkoop in te slaan. De vraag is nu of dit ook gebeurt of dat Berkshire Hathaway zich vooral richt op de defensie.

Wanneer we naar de lange termijn kijken, zien we een oplopende trend die gebroken lijkt. Na een forse stijging was de koers afgevlakt en recent is de koers weggezakt. De vraag is nu of het aandeel weer kan herstellen of toch verder naar beneden wegzakt.

Geschiedenis Berkshire Hathaway

Berkshire Hathaway is sinds 1962 getransformeerd door de legendarische belegger Warren Buffett van een textielbedrijf tot een gigantisch conglomeraat.

De belangrijkste activiteiten zijn te vinden in onder meer verzekeringen, spoorwegen en stroomvoorziening. Berkshire Hathaway heeft daarentegen nog veel meer bedrijven in bezit. Denk hierbij aan de batterijen van Duracell, Precision castparts, Dairy Queen en nog veel meer.

Het meest bekend is Berkshire Hathaway echter voor zijn grote investeringen in andere bedrijven. Zo bezit Berkshire Hathaway 5,7% van Apple, 8,4% van Wells Fargo, 9,3% van Coca-Cola, 9,7% van U.S. Bancorp, 10,7% van Bank of America, 13,1% van Moody’s en 18,7% van American Express. De portefeuille is altijd redelijk geconcentreerd geweest en door de goede resultaten worden de aan en verkopen van Warren Buffett altijd nauwlettend gevolgd.

De historie van Berkshire Hathaway loopt helemaal terug tot 1839 toen Oliver Chace de eerste textielactiviteiten startte in Rhode Island.

In 1962 begon Warren Buffett met het opkopen van aandelen. Een conflict met CEO Stanton, die een mondelinge overeenkomst van $ 11,50 per aandeel niet wilde nakomen, zorgde ervoor dat Warren Buffett juist nog meer aandelen ging opkopen en zo de controle verwierf.

In eerste instantie hield Warren Buffett de textielactiviteiten overeind, maar in 1967 verschoven de activiteiten steeds meer richting verzekeringen. Eerst met de koop van National Indemnity. Later kocht Berkshire ook een aandeel in Geico en in 1985 werden uiteindelijk alle textielactiviteiten gesloten.

Feiten over Berkshire Hathaway

 • De historie van Berkshire Hathaway loopt helemaal terug tot 1839
 • Berkshire Hathaway is het bedrijf met de hoogste genoteerde boekwaarde in de VS met een boekwaarde van $ 371,6 miljard.
 • Begin 2020 heeft Berkshire Hathaway wereldwijd 391.500 werknemers
 • Berkshire Hathaway heeft na de publicatie van de eerste kwartaalcijfers van 2020 $ 137 miljard in cash en equivalenten.
 • Float, het geld dat Berkshire reeds heeft ontvangen en mogelijk weer moet uitkeren als verzekeraar, groeide in het eerst kwartaal van 2020 tot $ 130 miljard.
 • De kredietscore van Berkshire Hathaway is AA+
 • Sinds 1965 is de marktwaarde van Berkshire Hathaway aandelen gestegen met 2.744.062% vs 19.784% voor de S&P 500. Een resultaat van 20,3% per jaar vs 10,0% voor de S&P 500.

Warren Buffett

Warren Buffet is een Amerikaanse investeerder van 89 jaar met een geschat vermogen van $ 72 miljard. In 1956 begon hij een eigen beleggingsfonds dat hij uiteindelijk in 1970 sloot om zich te richten op Berkshire Hathaway. Hij doet het niet meer voor het geld, want al zijn geld gaat nu, en na zijn dood, naar goede doelen. Inmiddels heeft Warren Buffett al zo’n $ 40 miljard weggegeven en elk jaar komt daar weer zo’n $ 3,6 miljard bij.

Het overgrote deel (80%) gaat naar de Gates foundation en de rest naar een stichting die vernoemd is naar zijn overleden vrouw en twee liefdadigheidsinstellingen die zijn kinderen besturen.

Zijn leeftijd is mogelijk reden tot zorg bij beleggers. Warren Buffett is namelijk 88 jaar. Dit maakt zijn opvolging een heikel onderwerp en iets wat uiteindelijk van belang is voor aandeelhouders van Berkshire Hathaway. Het meest waarschijnlijke scenario is dat Greg Abel de leiding krijgt en Ajit Jain de verzekeringstak blijft besturen wanneer de tijd zover is.

Aandeel Berkshire Hathaway

Bekende investeringen van Berkshire Hathaway

Grootste fout van Warren Buffett

Warren Buffett gaf later toe dat het kopen van Berkshire Hathaway zijn grootste fout was geweest op beleggingsgebied. Wanneer hij het geld direct in verzekeringsmaatschappijen had gestoken was het rendement over de komende 45 jaar mogelijk opgelopen tot $ 200 miljard voor Berkshire Hathaway.

Andere missers van Warren Buffett waren de investeringen in Tesco, IBM en meer recent de vliegtuigmaatschappijen.

Beste investering van Warren Buffett

De best investering van Warren Buffett is mogelijk niet het meest bekend bij beleggers. Dit was de investering in verzekeraar GEICO. Tussen 1976 en 1980 kocht Berkshire Hathaway een belang van 33,3% in GEICO voor $ 45,7 miljoen. Het bedrijf kocht eigen aandelen terug en in 1995 kocht Berkshire Hathaway het belang van 50% dat het nog niet in bezit had voor $ 2,3 miljard.

Sindsdien is GEICO uitgegroeid tot de op één na grootste autoverzekeraar van de VS met een marktaandeel van 13,6%. In 2019 verdiende Berkshire Hathaway enkel aan het onderschrijven van GEICO autoverzekeringen al $ 1,5 miljard en verdiende daarnaast ook nog eens aan het beleggen van de ontvangen premies.

Andere noemenswaardige investeringen van Warren Buffett

Andere zeer succesvolle investeringen van Berkshire Hathaway waren te vinden in media. Zo hielp Berkshire Hathaway Capital Cities in 1985 met de overname van televisieconcern ABC, waaronder ook ESPN viel. Dit was destijds met $ 3,5 miljard de grootste overname afgezien van olie en gasconcerns. Berkshire Hathaway investeerde $ 517,5 miljoen voor 18% van het bedrijf. In 1995 werd ABC/Capital cities verkocht aan Disney en ontving Berkshire Hathaway $ 1,2 miljard in cash en $ 1,3 miljard in aandelen Disney.

Investering in de Washington Post

De investering van $ 11 miljoen in 1973 in Graham holdings, het bedrijf dat toen onder meer de Washington Post bezat heeft ook een fantastisch rendement opgeleverd. Toch zakte de koers kort na aankoop eerst nog 40% weg. In 2014 verkocht Berkshire Hathaway het belang dat was opgelopen tot 23,4% terug aan het bedrijf voor een combinatie van bezittingen en kasgeld ter waarde van $ 1,1 miljard. Daarnaast heeft Berkshire Hathaway ook regelmatig een fors dividend ontvangen wat in het laatste jaar $ 17 miljoen bedroeg.

Coca-Cola

Een investering die niet in het lijstje mag ontbreken in natuurlijk de investering in Coca-Cola. Dit is mogelijk de meest bekende investering. Berkshire Hathaway begon in 1988 met het kopen van aandelen Coca-Cola en in 1989 bezat 23,4 miljoen aandelen ter waarde van $ 1,8 miljard. In 1994 kocht Berkshire Hathaway meer aandelen en bracht het het belang omhoog naar 100 miljoen aandelen. Sindsdien zijn de aandelen twee keer gesplitst, wat betekent dat Berkshire Hathaway nu 400 miljoen aandelen Coca-cola in bezit heeft.

Deze investering heeft in totaal $ 1,3 miljard gekost, maar de aandelen zijn op dit moment $ 17,7 miljard waard. Daarnaast betaalt Coca-Cola een ruim dividend uit. In totaal heeft Berkshire Hathaway al $ 7 miljard aan Coca Cola dividend ontvangen en ook in 2020 ontvangt Berkshire Hathaway naar verwachting weer een dividend van in totaal $ 656 miljoen.

Berkshire Hathaway koopt belang in Apple

De meest recente en grootste investering van Berkshire Hathaway is het aandeel Apple. Inmiddels is de waardering van zijn belang in Apple opgelopen tot $ 63,8 miljard. Niet slecht, want de kostbasis van de positie is slechts $ 35,3 miljard. Door het aandeleninkoopprogramma neemt het belang van Berkshire Hathaway in Apple automatisch toe. Of deze investering ook zo’n groot succes gaat worden, blijft echter afwachten. Het coronavirus kan immers de resultaten van Apple sterk negatief beïnvloeden.

Niet beursgenoteerde investeringen van Berkshire Hathaway

Berkshire Hathaway Energy

In 1999 kocht een groep investeerders onder leiding van Berkshire Hathaway een nutsbedrijf in Iowa voor $ 2 miljard en nam $ 7 miljard in schulden over. Deze samenwerking met Walter Scott jr. en David Sokol was het begin van een groeiende onderneming. Berkshire Hathaway kreeg toen een belang van 76% in handen en heeft dit belang weten te verhogen tot 91%.

Bij deze investering bleef het echter niet. In 2002 maakte Berkshire Hathaway gebruik van zwakte bij andere spelers. Zo werd Kern River Gas Transmission voor $ 450 miljoen gekocht van Williams en kocht het de Northern Natural Gas company van Dynergy voor $ 928 miljoen.

In 2005 kocht Berkshire Hathaway Energy voor $ 5,1 miljard Pacificorp. In 2013 kocht Berkshire Hathaway NV Energy uit Nevada voor $ 5,6 miljard. De laatste grote succesvolle aankoop was het Canadese AltaLink voor $ 2,9 miljard.

In 2017 verloor het de concurrentiestrijd voor Oncor met een bod van $ 9 miljard van Sempra Energy.

Alleen door al deze investeringen is Berkshire Hathaway gegroeid. De belangrijkste reden voor groei is echter dat Berkshire Hathaway Energy geen dividend uitkeert, maar veel investeert in nieuwe projecten. Hierdoor kunnen de activiteiten van Berkshire Hathaway Energy sneller groeien dan de concurrentie. Eind 2019 had BHE meer dan $ 28 miljard aan winsten niet uitgekeerd, maar geherinvesteerd in nieuwe projecten.

De lokale regelgeving is ook zeer tevreden met deze ruim gevulde zakken en Berkshire Hathaway heeft altijd ruimte om gebruik te maken van regels zoals versnelde depreciatie.

Burlington Northern Santa Fe (BNSF)

In 2007 kwam voor het eerst een nieuwe positie in Burlington Northern Santa Fe naar boven. Op dat moment bezat Berkshire Hathaway reeds 17,5% van het spoorbedrijf in bezit en eind 2008 was dit belang gestegen boven de 20% en in 2009 volgde een overnamebod op het gehele spoorwegbedrijf.

Deze overname werd op 12 februari 2010 afgerond toen de resterende 77,5% van het bedrijf in handen kwam van Berkshire Hathaway. Het bod was $ 100 per BNSF aandeel en werd betaald in een combinatie van aandelen en $ 15,9 miljard in cash. In totaal werd er $ 34 miljard betaald en $ 10 miljard aan schulden overgenomen.

Deze investering die een gok was op de Amerikaanse economie aldus Warren Buffett heeft goed uitgepakt. In 2019 maakte BNSF $ 4,4 miljard over naar het moederconcern Berkshire Hathaway. Dit was zeker niet uitzonderlijk, want in 2018 werd $ 5,5 miljard overgemaakt en in 2017 $ 4,6 miljard. Zelfs in 2010 werd al $ 1,3 miljard overgemaakt. In totaal ontving Berkshire Hathaway inmiddels al $ 37,1 miljard. Dit betekent dat Berkshire Hathaway al de gehele inleg van de investering heeft ontvangen in dividend. Dit is een uitstekend resultaat, want onderliggend is Burlington Northern Santa Fe steeds verder gegroeid. Zo was de winst in 2019 opgelopen tot $ 5,5 miljard.

Meest waardevolle bedrijven ter wereld

Berkshire Hathaway is het op zeven na meest waardevolle bedrijf ter wereld, na de technologie-giganten Microsoft, Apple, Amazon, Alphabet, Alibaba, Facebook en Tencent. Op plaats 9 en 10 staan Visa en Johnson & Johnson.

Waarde Berkshire Hathaway aandeel

Het bedrijf is zo groot geworden door de slimme investeringen van Warren Buffett, maar ook door het feit dat Berkshire Hathaway geen dividend uitkeert aan haar aandeelhouders. Berkshire Hathaway is een conglomeraat, daardoor kan de waarde van de aandelen het beste berekend worden door naar de verschillende componenten te kijken. De vijf grootste componenten waar Berkshire Hathaway uit bestaat zijn:

 • Dochterondernemingen
 • Een portefeuille van aandelen in verschillende bedrijven
 • Bedrijven waarin Berkshire Hathaway een controlerend belang heeft
 • Kasreserves
 • Verzekeringsactiviteiten

Dochterondernemingen

De dochterondernemingen zijn tegenwoordig het grootste deel van Berkshire Hathaway. Dit komt door organische groei en overnames die Warren Buffett doet. Deze dochterondernemingen leverden $ 17,7 miljard op aan winst na belastingen in 2019. De grootste van deze bedrijven zijn spoorwegbedrijf BNSF en utiliteitsbedrijf Berkshire Hathaway Energy.

Andere grote bedrijven zijn Precision Castparts, Lubrizol en Clayton Homes. De schulden die voor deze activiteiten worden gebruikt zijn beperkt en de kwaliteit van deze activiteiten zijn redelijk hoog. Je kan al deze activiteiten los waarderen, maar Warren Buffett’s advies volgend kijk ik naar het geheel.

Een winst van $ 17,7 miljard na belastingen voor een veelvoud van 15. Een veelvoud van 15 zorgt ervoor dat de dochterondernemingen in totaal $ 265,5 miljard waard zijn. Deze waardering kan echter een klap krijgen door het coronavirus. Één slecht jaar zal de waardering echter niet totaal te niet doen. De bedrijven zullen namelijk in 2021 waarschijnlijk weer beter presteren dan in 2020.

Aandeel Berkshire Hathaway B.

Portefeuille

De tweede poot is de portefeuille van Berkshire Hathaway. De portefeuille is $ 181 miljard aan het begin van 2019. De waarde hiervan is door het coronavirus gedaald, maar sinds de meetdatum van eind maart ook weer behoorlijk hersteld. Voor het gemak waardeer ik de portefeuille toch op $ 181 miljard omdat er ook nog onbetaalde belastingen openstaan op winsten uit het verleden.

Bedrijven met een controlerend belang maakten $ 488 miljoen winst. Deze bedrijven zijn onder andere het geplaagde Kraft-Heinz, Berkadia en het recent overgenomen belang in Flying Pilot J. Een veelvoud van 15 maal de winst zorgt voor een waarde van $ 7,3 miljard.

Kasreserves

Kasreserves en vastrentende waarden zijn $ 137,2 miljard en $ 17.9 miljard. Samen zijn ze goed voor $ 155,1 miljard. Het is mogelijk om hier wat van af te trekken voor de waardering, omdat Berkshire Hathaway altijd voldoende geld achter wilt houden, en dat ook nodig heeft voor de verzekeringsactiviteiten. Toch ben ik van mening dat dit ook weer voordelen met zich meebrengt. Daarom waardeer ik deze reserves op $ 155 miljard.

Verzekeringsactiviteiten

Verzekeringsactiviteiten zijn de meest interessante groep, waar veel mensen in verwarring raken. Verzekeraars ontvangen namelijk eerst geld om dat later weer aan polishouders uit te keren. De verzekeringsactiviteiten van Berkshire Hathaway zijn historisch gezien bijzonder winstgevend. In de afgelopen 17 jaar wisten de verzekeringsactiviteiten 16 jaren een winst te realiseren. De uitzondering hierop was 2017. Over deze periode van 17 jaar kwam de winst uit op $ 27,5 miljard, te boeken op het schrijven van verzekeringen. In 2019 maakten deze activiteiten $ 400 miljoen winst. Gezien de winst geef ik een veelvoud van tien over de gemiddelde winst en kom op $ 16,2 miljard uit.

Float

De grootste waarde van de activiteiten zit echter in de float. Dit is het geld dat Warren Buffett belegt en later uitgekeerd moet worden. Aangezien Berkshire Hathaway nieuwe polissen schrijft, groeit de float echter. In 2000 was deze float een kleine $ 28 miljard, in 2010 een kleine $ 66 miljard en nu ruim $ 130 miljard. De float groeit dus en zorgt ervoor dat Berkshire gratis kan lenen.

Er zijn verschillende manieren om deze float te waarderen en veel beleggers trekken deze float af van de waardering. Gezien de mooie groei is dit naar mijn mening onterecht. De float is groeiend en lijkt eigenlijk meer op eigen vermogen. Om deze reden waardeer ik de float op $ 130 miljard. De waarde van de float zit echter al in de waardering van de investeringen. Let dus op dat u deze in uw eigen analyse niet dubbel telt.

Een optelling van de verschillende onderdelen zorgt voor een waardering van $ 625 miljard. Dit is slechts een schatting aan de hand van mijn aannames en geen reden om deze aandelen te kopen.

 De balans van Berkshire Hathaway

De balans van Berkshire Hathaway is altijd de kracht van het bedrijf geweest. De sterke balans zorgt ervoor dat Berkshire Hathaway extra kan investeren in tijden van stress. Kijkend naar de balans valt vooral de $ 137 miljard aan kasgeld en equivalenten op. Wanneer Warren Buffett gebruik gaat maken van deze reserves is vaak in het nieuws en reden tot speculatie.

Boekwaarde Berkshire Hathaway

Boekwaarde was heel lang de beste manier om de intrinsieke waarde van Berkshire Hathaway te berekenen. Dit is echter niet meer het geval omdat Berkshire Hathaway voor een steeds groter deel bestaat uit bedrijven die het controleert. Deze bedrijven worden niet geherwaardeerd in de boeken omdat ze niet worden verhandeld. Deze dochterbedrijven kunnen daarom het best gewaardeerd worden met een veelvoud van de winst zoals ook gedaan is in de fundamentele analyse. In het verleden heeft Warren Buffett wel aangegeven dat het aandeel bij een prijs tot boekwaarde van 1,3 koopwaardig is. Momenteel is de waardering 1,15 en dus redelijk aantrekkelijk. Het probleem is echter dat Berkshire Hathaway mogelijk genoodzaakt is om extra kosten te maken door het coronavirus.

Dividend Berkshire Hathaway

Beleggers moeten geen dividend verwachten van Berkshire Hathaway. Warren Buffett ziet dit namelijk niet als een efficiënte manier om geld terug te geven aan aandeelhouders. Berkshire Hathaway behoudt het geld liever om overnames te doen en investeringen in aandelen. De enige manier waarop aandeelhouders geld terugkrijgen is door aandelen Berkshire Hathaway te verkopen. Berkshire Hathaway zelf richt zich onder Warren Buffett op het maximaliseren van de intrinsieke waarde van de aandelen. Soms koopt Berkshire Hathaway wel aandelen terug, dit doet de organisatie alleen wanneer Warren Buffett ze ondergewaardeerd vindt. Door ze dan terug te kopen stijgt de waarde van de overgebleven aandelen.

Conclusie: Aandelen Berkshire Hathaway kopen?

Berkshire Hathaway heeft in het verleden uitstekend gepresteerd. Resultaten uit het verleden bieden echter geen garantie voor de toekomst. De sterke balans maakt dit aandeel geschikt voor defensieve beleggers die niet uit zijn op dividend. Beleggers moeten vertrouwen hebben in Warren Buffett en zijn opvolgers, maar gezien zijn goede track record is dat vertrouwen wellicht ook wel verdiend. Volgens de aannames die gedaan worden in deze analyse lijkt het aandeel Berkshire Hathaway op dit moment in ieder geval niet duur en zouden ze dus, afhankelijk van uw risicoprofiel, een toevoeging kunnen zijn aan uw portefeuille.

Zelf aandeel Berkshire Hathaway kopen of verkopen bij LYNX?

LYNX geeft u de mogelijkheid om zelf in aandelen van bijna ieder beursgenoteerd bedrijf ter wereld te beleggen, dus ook in het aandeel Berkshire Hathaway. U heeft toegang tot ruim 100 beurzen in 30 landen. Bekijk het aanbod:

Aandeel Berkshire Hathaway B

Beleggingsspecialist LYNX

Wubbe Bos is beleggingsspecialist bij LYNX. Naast het schrijven van artikelen over aandelen en het laatste beursnieuws, is hij betrokken bij het LYNX Educatieprogramma. Zijn artikelen zijn te volgen via het LYNX Kennisportaal en Twitter. Tevens schrijft Wubbe artikelen voor Beleggers Belangen en SeekingAlpha.

Gerelateerde artikelen

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
  Wekelijks gratis 5 beleggingsideeën ontvangen? Schrijf u in!
LYNX Weekoverzicht & 5 beleggingstips

Ik geef toestemming aan LYNX B.V. (“LYNX”) om mij wekelijks het LYNX weekoverzicht op zondag en 5 beleggingsideeën op dinsdag toe te sturen en te benaderen (per e-mail) over de mogelijkheid om een beleggingsrekening te openen via LYNX door het bovenstaande formulier te versturen. LYNX kan dan bijvoorbeeld extra informatie geven over haar diensten, evenementen of een interessante aanbieding doen.
  Ontvang wekelijks 5 belegigngsideeën

Let op: Uw toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens is niet vereist voor het openen van een rekening via LYNX. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door (onder meer) een e-mail te sturen naar marketing@lynx.nl. LYNX deelt uw gegevens niet met commerciële partners. Klik hier voor meer informatie over hoe LYNX omgaat met uw persoonsgegevens.

×