Wall Street flirt met all-time highs


De beurzen zijn na een lange periode van koersstijgingen aangekomen bij belangrijke weerstanden. Hoewel de techgiganten Facebook, Microsoft en Amazon.com mooie kwartaalcijfers presenteerden, zien we dat niet overal terug.

In de chipsector rommelt het nog altijd, Chipgigant Intel dook 7% omlaag na slechte cijfers en schrapte zijn outlook voor heel 2019. Op de Nederlandse beurs moeten beleggers alert zijn op ASML en BESI, twee aandelen uit deze sector die de afgelopen tijd flink zijn opgelopen. Dit herstel kan misschien wel eens te voorbarig zijn geweest.

Beleggingsspecialist LYNX

Wubbe Bos is beleggingsspecialist bij LYNX. Naast het schrijven van artikelen over aandelen en het laatste beursnieuws, is hij betrokken bij het LYNX Educatieprogramma. Zijn artikelen zijn te volgen via het LYNX Kennisportaal en Twitter. Tevens schrijft Wubbe artikelen voor Beleggers Belangen en SeekingAlpha.

Beleggingsspecialist LYNX

Justin Blekemolen is beleggingsspecialist bij LYNX Beleggen. Hij schrijft columns over actuele onderwerpen op de beurs en bespreekt dagelijks het laatste beursnieuws in de LYNX Morning Call. Zijn columns zijn te volgen via het LYNX Kennisportaal en zijn persoonlijke Twitter.  In het verleden is Justin meerdere jaren actief geweest als technisch analist bij IEX en de Tostrams Groep.

Meer:

Gerelateerde artikelen

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker