Ontdek dé 12 beste beursgoeroes

Succesvol beleggen lijkt simpel. Op de langere termijn gaat de markt namelijk altijd omhoog. Toch blijkt uit de cijfers dat het niet zo eenvoudig is. Als we kijken naar de S&P 500 (de belangrijkste index van Amerika), dan is deze tussen 1987 en 2006 gemiddeld met 11,8% per jaar gestegen. De gemiddelde belegger behaalde in dezelfde periode slechts 4,3% per jaar rendement. Ook de zogenoemde beleggingsexperts presteren gemiddeld ondermaats vergeleken met de Amerikaanse graadmeter. Toch is er houvast. Er bestaan namelijk individuen die met hun unieke strategie stelselmatig de beurs weten te verslaan. En dan hebben we het niet over enkele jaren van outperformance. Nee, we kijken alleen naar de echte toppers die jaar in, jaar uit, klinkende resultaten hebben geboekt. De zogeheten “beursgoeroes”.

Iedere maand behandelen we in twee artikelen een nieuwe grote beursgoeroe. Lees hieronder meer over deze beleggingsspecialisten, hun beleggingsmethode en beleggingsstrategie en welke aandelen voldoen aan hun criteria.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Door dit formulier te versturen gaat u ermee akkoord dat wij de gegevens die u heeft ingevuld gebruiken om contact met u op te nemen. Onze privacyverklaring & cookiebeleid vindt u hier. Deze telefonische gesprekken kunnen worden opgenomen voor kwaliteitsdoeleinden. Afmelden kan via marketing@lynx.nl.

Mocht u nog meer informatie willen, vraag dan hier het gratis e-book aan “11 super strategieën van ‘s werelds grootste beursgoeroes”.

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27