Alles over Trackers en ETF's

In de rubriek "Tracker en ETF's" vindt u informatie en uitleg over tracker en ETF beleggen. Handelen met ETF’s en trackers wordt steeds populairder onder beleggers, maar wat is een ETF precies? Door welk type belegger worden ze gebruikt? En wat zijn de voor- en nadelen van ETF's en trackers? Ook vindt u hier wekelijks de ETF van de week. In dit wekelijkse artikel worden concrete beleggingstips aan u verschaft.

ETF van de week: Xtrackers Short DAX ETF

De Duitse aandelenmarkt heeft de afgelopen weken zijn positieve kant laten zien en heeft in de kortst mogelijke tijd ongeveer 10 procent gewonnen.

Lees verder

ETF van de week: iShares Gold Producers ETF

Samen met de opleving in de edelmetaalsector, en vooral het goud natuurlijk, konden ook de aandelen in deze sector aanzienlijk profiteren van deze trend.

Lees verder

ETF van de week: ETFS Physical Palladium ETF

Het succes van andere edelmetalen kan mogelijk afstralen op palladium. Om deze reden kijken we naar de palladium ETF die recent is uitgebroken.

Lees verder

ETF van de week: ETFS Physical Platinum ETF

De afgelopen weken zijn zilver en goud geëxplodeerd. Dit kan ook ten goede komen aan het edelmetaal platina. We bekijken de ETFS Physical Platinum ETF.

Lees verder

Beleggen in obligaties: hoe werken ze en wat zijn de rendementen en risico’s?

De obligatiemarkten zijn bezig aan een ongekende stijging. Hoe werken obligaties eigenlijk? Wat zijn de rendementen en risico's en hoe kunt u er in beleggen?

Lees verder

ETF van de week: ETFS WTI Crude Oil ETF

De olieprijs staat sinds mei van dit jaar onder druk. De ETFS WTI Crude Oil ETF onder € 7,90 zakte, werd het verkoopsignaal gestart.

Lees verder

ETF van de week: Xtrackers S&P500 Inverse Daily Swap ETF

De Inverse Daily ETF van Xtrackers gaat short in de S&P500 index en probeert de beweging van de index dus te weerspiegelen.

Lees verder

ETF van de week: Invesco Russell 2000 ETF (SC0K)

De Invesco Russell 2000 ETF (SC0K) volgt de Russell 2000, Daarin zitten de kleinere aandelen uit de VS. Met deze short kunt u uw portefeuille beschermen.

Lees verder

De beste S&P 500 ETF’s – verschillen, kansen en risico’s van S&P 500 ETF’s

In dit artikel bespreekt Wubbe Bos de beste S&P 500 ETF's. Waar moet u op letten bij het uitzoeken en kopen van S&P 500 ETF's?

Lees verder

ETF van de week: iShares Physical Silver ETC (SSLN)

De iShares Physical Silver ETC beweegt met de zilverprijs en kan op eurobasis worden verhandeld. De langere termijn grafiek laat duidelijk zien dat een belangrijke downtree lijn is doorbroken.

Lees verder

ETF van de week: ETFs Carbon ETC (CARB)

Deze Exchange Traded Commodity (ETC) verwijst naar CO2-emissierechten. Deze zijn de afgelopen maanden explosief gestegen en de vraag naar certificaten op dit gebied is aanzienlijk toegenomen.

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27