Alles over Trackers en ETF's

In de rubriek "Tracker en ETF's" vindt u informatie en uitleg over tracker en ETF beleggen. Handelen met ETF’s en trackers wordt steeds populairder onder beleggers, maar wat is een ETF precies? Door welk type belegger worden ze gebruikt? En wat zijn de voor- en nadelen van ETF's en trackers? Ook vindt u hier wekelijks de ETF van de week. In dit wekelijkse artikel worden concrete beleggingstips aan u verschaft.

De ETF TIP van de Week: Ishares Nasdaq Biotech ETF (IBB)

Eind mei leek de biotechnologie ETF nog neerwaarts uit te breken, maar dit bleek een vals signaal. Sindsdien is de koers van de ETF gestaag opgelopen.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: SPDR Financial Sector ETF (XLF)

De bankensector in de VS presteert de laatste weken minder sterk. De ETF laat al weken een zijwaarts verloop zien. Lees het in de ETF tip van de week.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: SPDR Select Sector Health Care ETF (XLV)

In februari zagen we bijna elke dag een indrukwekkende rally in deze sector. Op dit moment bevindt deze ETF zich in een welverdiende consolidatiefase.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: Ishares MSCI Brazil ETF (EWZ)

In lijn met de Europese en Amerikaanse beurzen steeg de beurs van Brazilië snel. Sinds maart zien we een dalende wig in de grafiek. Hoe speelt u hierop in?

Lees verder

De ETF TIP van de Week: Ishares 7-10 Year Treasury Bond (IEF)

Obligaties waren de laatste zes maanden niet in trek. In de afgelopen weken begint dit echter te veranderen, obligaties worden weer populairder.

Lees verder

Beleggen in wiet? Vanaf nu is het mogelijk met deze ETF

Vanaf vandaag is het mogelijk om te beleggen in wiet middels een mandje aandelen van Noord-Amerikaanse bedrijven uit de (medicinale) cannabis-industrie.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: Ishares Biotech ETF (IBB)

Eind 2016 was de beweging in de biotechnologie aandelen niet spectaculair. De uitbraak uit de wig in februari zorgde voor een nieuwe trend.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: Vaneck Vectros Gold Miners ETF (GDX)

Sinds januari is de ETF Vaneck Vectros Gold Miners flink gestegen en is de opgaande trend in volle gang. De stieren hebben het heft in handen genomen.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: SPDR Select Sector Utilities ETF (XLU)

Terwijl Wall Street rond nieuwe recordstanden noteert, is de euforie in nutsbedrijven niet terug te zien. De sector bevindt zich in een neerwaartse trend.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: iShares 20+ Treasury Bond ETF (TLT)

Tot halverwege vorig jaar waren de obligatiemarkten stabiel en zagen we goede prijsstijgingen. In september begon het beeld echter te keren.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: VanEck Vectors Gold Miners ETF (GDX)

Sinds de herfst zijn goudaandelen verdwenen van de watchlist van de stieren. Bekijk de ETF van de Week VanEck Vectors Gold Miners ETF (GDX).

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27