Alles over Trackers en ETF's

In de rubriek "Tracker en ETF's" vindt u informatie en uitleg over tracker en ETF beleggen. Handelen met ETF’s en trackers wordt steeds populairder onder beleggers, maar wat is een ETF precies? Door welk type belegger worden ze gebruikt? En wat zijn de voor- en nadelen van ETF's en trackers? Ook vindt u hier wekelijks de ETF van de week. In dit wekelijkse artikel worden concrete beleggingstips aan u verschaft.

Gemakkelijk investeren in de beste vastgoedbeleggingen?

Omdat niet iedereen een handige klusser is of genoeg kapitaal heeft om zelf stenen te kopen, bespreekt Roy de mogelijkheden om te beleggen in vastgoed.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: SPDR Select Sector Energy ETF (XLE)

De energieaandelen bevonden zich het afgelopen jaar in een dalende trend. Sinds september lijkt deze trend het einde te naderen.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: iPath S&P VIX Short Term Futures (VXX)

De Amerikaanse aandelenbeurzen lijken overbought, waardoor de volatiliteit kan gaan stijgen. Bekijk hier deze kortetermijnpositie.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: Pure Funds Cyber Security ETF (HACK)

Het afgelopen jaar steeg de internetbeveiligingssector hard. Dit jaar loopt tot nu toe minder voorspoedig. Wellicht komt daar binnenkort verandering in.

Lees verder

Verdienen aan Volatiliteit

Verdienen aan Volatiliteit door omgekeerd te beleggen in de aller slechtst presterende ETF: UVXY. Rob Stuiver vertelt hoe u dit kunt doen.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: Powershares QQQ (QQQ)

Het afgelopen jaar liepen de technologie-aandelen op Wall Street flink op tot nieuwe all-time highs. Nu vindt er opnieuw een consolidatie plaats.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: iShares Nasdaq Biotech ETF (IBB)

Biotech ETF IBB bevond zich de afgelopen twee jaar in een diepe slaap. Investeerders wachtten geduldig op een zijwaartse uitbraak die onlangs is ontstaan.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: iShares MSCI Japan Index ETF (EWJ)

Sinds het begin van dit jaar presteert de Japanse beurs goed. In april vond een correctie plaats, maar al snel leidde dit tot een nieuwe koopgolf.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: Junior Gold Miners ETF (GDXJ)

Na de flinke rally van de goudaandelen in 2016 blijft het nogal rustig rondom dit product. Als de ETF de $ 34,10 opwaarts breekt, zien wij een goede kans.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: Ishares Transportation Index (IYT)

In de iShares Transportation Index lijkt de Bullish belegger langzaam weer het heft in handen te nemen gezien de high van vorige week reeds gebroken is.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: Proshares Ultra Short QQQ (QID)

Deze week hebben we een short ETF op de Nasdaq met leverage. Dit betekent dat de beweging in de ETF twee keer zo groot is als die in de Nasdaq.

Lees verder
Profiteer ook van de voordelen van LYNX Beleggen

LYNX heeft u veel te bieden en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers - bekijk de informatie in alle rust zelf

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Brochure met uitgebreide informatie over beleggen en daytrading bij LYNX
  • Tarievenoverzicht: aandelen, opties, futures, forex, CFD's, ETF's & sprinters
  • Openingsinstructies
  • Met gratis het e-book: “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27