Alles over Trackers en ETF's

In de rubriek "Tracker en ETF's" vindt u informatie en uitleg over tracker en ETF beleggen. Handelen met ETF’s en trackers wordt steeds populairder onder beleggers, maar wat is een ETF precies? Door welk type belegger worden ze gebruikt? En wat zijn de voor- en nadelen van ETF's en trackers? Ook vindt u hier wekelijks de ETF van de week. In dit wekelijkse artikel wordt concrete beleggingsidee besproken.

ETF van de week: iShares Treasury Bond 20+yr UCITS ETF (IDTL)

Deze ETF volgt het rendement van een index die bestaat uit Amerikaanse staatsobligaties die zijn uitgegeven door het Amerikaanse ministerie van Financiën.

Lees verder

Pennsylvania Real Estate Investment Trust (PEI)

Deze week geen ETF, maar een vastgoedfonds. De situatie omtrent de pandemie verbetert, waardoor er kansen ontstaan bij Pennsylvania Real Estate Investment Trust.

Lees verder

ETF van de week: WisdomTree Physical Silver (VZLC)

Na een dalingsfase kon de koers van WisdomTree Phsyical Silver ETC zich in de afgelopen weken stabiliseren. We willen inspelen op een mogelijke uitbraak.

Lees verder

ETF van de week: iShares Global Clean Energy UCITS ETF (INRG)

De iShares Global Clean Energy ETF streeft naar rendement door te beleggen in ondernemingen die betrokken zijn bij de opwekking van schone energie.

Lees verder

ETF van de week: Xetra Gold (4GLD)

Xetra-Gold is een ETF waarmee u kunt beleggen in goud. Om hun portefeuille te hedgen, schuiven beleggers een deel van hun kapitaal in de zomer naar goud.

Lees verder

ETF van de week: iShares MSCI China ETF (ICGA)

De Chinese markt bevindt zich sinds maart van dit jaar in een neerwaartse trend, maar kan snel opleven. Deze iShares MSCI China ETF biedt mogelijk kansen.

Lees verder

ETF van de week: iShares Nasdaq US Biotech ETF (2B70)

De iShares Nasdaq US Biotech ETF is de afgelopen dagen fors gecorrigeerd, maar de ETF lijkt nu een goede bodem te hebben gevormd boven de 5,90 EUR.

Lees verder

ETF van de week: iShares Oil & Gas Exploration and Production UCITS ETF (IS0D)

Deze olie & gas ETF biedt blootstelling aan een breed scala van wereldwijde bedrijven die betrokken zijn bij de exploratie en productie van olie en gas.

Lees verder

ETF van de week: MSCI India Sap UCITS ETF (XCS5)

Het beleggingsdoel van deze ETF is het volgen van de MSCI INDIA TRN Index. De stieren waren recentelijk in staat de ETF naar nieuwe hoogtepunten te brengen.

Lees verder

ETF van de week: iShares MSCI China UCITS ETF (ICGA)

De iShares MSCI China UCITS ETF van de week streeft ernaar het rendement te volgen van een index die bestaat uit grote en middelgrote Chinese bedrijven.

Lees verder

ETF van de week: iShares Nasdaq US Biotechnology ETF (2B70)

De iShares Nasdaq US Biotechology ETF biedt ons een gediversifieerde blootstelling aan Amerikaanse bedrijven in de biotechnologie- en farmaceutische sector.

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
  Ontvang gratis het eBook "Succesvol beleggen met opties".
Optieboek

Schrijf u in voor onze wekelijks nieuwsbrief en ontvang gratis het eBook "Succesvol beleggen met opties".
Ik geef toestemming aan LYNX B.V. (“LYNX”) om mij wekelijks het LYNX weekoverzicht op zondag en 5 beleggingsideeën op dinsdag toe te sturen en te benaderen (per e-mail) over de mogelijkheid om een beleggingsrekening te openen via LYNX door het bovenstaande formulier te versturen. LYNX kan dan bijvoorbeeld extra informatie geven over haar diensten, evenementen of een interessante aanbieding doen.
  Ontvang het eBook

Let op: Uw toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens is niet vereist voor het openen van een rekening via LYNX. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door (onder meer) een e-mail te sturen naar marketing@lynx.nl. LYNX deelt uw gegevens niet met commerciële partners. Klik hier voor meer informatie over hoe LYNX omgaat met uw persoonsgegevens.

×