Alles over Trackers en ETF's

In de rubriek "Tracker en ETF's" vindt u informatie en uitleg over tracker en ETF beleggen. Handelen met ETF’s en trackers wordt steeds populairder onder beleggers, maar wat is een ETF precies? Door welk type belegger worden ze gebruikt? En wat zijn de voor- en nadelen van ETF's en trackers? Ook vindt u hier wekelijks de ETF van de week. In dit wekelijkse artikel wordt concrete beleggingsidee besproken.

ETF van de week: iShares Gold Producers ETF (IS0E)

De afgelopen paar handelsdagen waren allesbehalve gemakkelijk voor beleggers in goud en vooral in goudmijnaandelen. Bekijk de ETF van de Week.

Lees verder

ETF van de week: iShares STOXX Europe 600 Travel ETF (EXV9)

Vooral de reisindustrie heeft nog steeds te kampen met de negatieve gevolgen van de coronacrisis. Het ergste is waarschijnlijk al ingeprijsd op de koersen.

Lees verder

ETF van de week: iShares S&P Banks ETF (IUS2)

Het wereldwijde banklandschap blijft tekenen van zwakte vertonen. De angst voor een tweede vastgoedcrisis in de VS kan niet worden weggenomen.

Lees verder

ETF van de week: iShares Healthcare Innovation ETF (HEAL)

De huidige crisis heeft vooral gevolgen voor de biotechnologie, de farmaceutische sector en de gezondheidszorg. Bekijk de ETF van de week.

Lees verder

ETF van de week: iShares US Financial ETF (QDVH)

De Amerikaanse banken zijn hard getroffen. De angst voor hoge kredietafschrijvingen en een mogelijke vastgoedzeepbel is nog steeds vrij groot, maar in ieder geval vanuit technisch oogpunt lijkt het ergste achter de rug.

Lees verder

ETF van de week: iShares MSCI Japan ETF (IJPN)

Na de vrij gezonde tussentijdse consolidatie van de afgelopen weken is het aannemelijk dat de opwaartse trend van de Japanse ETF zich gaat voortzetten.

Lees verder

ETF van de week: iShares Nasdaq Biotech ETF (BTEC)

De recente pullback van de Biotech ETF naar de 50 EMA-lijn biedt ons wederom een zeer aantrekkelijke setup, gezien de voortzettende opwaartse trend.

Lees verder

ETF van de week: iShares S&P 500 Financials ETF (QDVH)

De koers van deze bank-ETF is weer boven de 20 en 50 EMA gebroken. Een eventuele uitbraak boven de koerstop van vorige week zou een koopsignaal geven.

Lees verder

ETF van de week: WT Physical Palladium ETF (VZLB)

De extreme kalmte van de Physical Palladium ETF de laatste dagen geeft aan dat er binnenkort een gewelddadige beweging naar boven zou kunnen ontstaan.

Lees verder

ETF van de week: iShares Nasdaq Biotech ETF (BTEC)

Na de uitbraak boven de weerstandslijn medio juni zien we op dit moment een terugval van de Biotech ETF. Dit zou een goede koopmogelijkheid kunnen bieden.

Lees verder

ETF van de week: WT WTI Crude Oil (OD7F)

De olieprijs heeft zich de afgelopen weken goed kunnen herstellen, nadat de koers van het zwarte goud in maart flink was gedaald.

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker