Alles over Trackers en ETF's

In de rubriek "Tracker en ETF's" vindt u informatie en uitleg over tracker en ETF beleggen. Handelen met ETF’s en trackers wordt steeds populairder onder beleggers, maar wat is een ETF precies? Door welk type belegger worden ze gebruikt? En wat zijn de voor- en nadelen van ETF's en trackers? Ook vindt u hier wekelijks de ETF van de week. In dit wekelijkse artikel wordt concrete beleggingsidee besproken.

ETF van de week: WisdomTree Physical Silver (VZLC)

ETF van de week WisdomTree Physical Silver belegt in zilver. De ETC kende een enorme impuls eind januari, maar de koers ging echter weer zuidwaarts.

Lees verder

ETF van de week: Xetra Gold (4GLD)

ETF van de week Xetra-Gold is het toonaangevende fysiek gedeponeerde goudeffect in Europa. De huidige technische ontwikkelingen zijn mogelijk interessant.

Lees verder

ETF van de week: WisdomTree Physical Palladium (VZLB)

WisdomTree Physical Palladium belegt in palladium. Deze ETF van de week liep maandenlang zijwaarts, alvorens de aandacht te trekken met een opwaartse gap.

Lees verder

ETF van de week: WisdomTree Physical Platinum (VZLA)

ETF van de week WisdomTree Physical Platinum biedt beleggers een eenvoudige, kosteneffectieve en veilige manier om te beleggen in de platinamarkt.

Lees verder

ETF van de week: iShares Oil & Gas Exploration & Production UCITS ETF (IS0D)

De iShares Oil & Gas Exploration & Production UCITS ETF biedt blootstelling aan bedrijven die betrokken zijn bij de exploratie en productie van olie en gas.

Lees verder

ETF van de week: Xetra Gold (4GLD)

De ETF van de week: Xetra-Gold ETF, de fysiek gedeponeerde goud ETF in Europa. Voor elk eenheidsbewijs wordt precies één gram goud in de kluis gedeponeerd.

Lees verder

ETF van de week: iShares Nasdaq US Biotechnology ETF (2B70)

De ETF van de week: iShares Nasdaq US Biotechnology ETF, met een gediversifieerde blootstelling aan Amerikaanse bedrijven in de biotech en farmasector.

Lees verder

ETF van de week: Xtrackers Short DAX ETF (DXSN)

De DAX-index bevindt zich momenteel in een uiterst volatiele fase en de bezorgdheid van de beleggers stijgt. De ETF van de week: Xtrackers Short DAX ETF.

Lees verder

ETF van de week: Wisdom Tree Physical Palladium (VZLB)

De Wisdom Tree Physical Palladium ETF heeft belangrijke gemiddelden overwonnen. Als de koers boven de highs breekt, worden verdere koersstijgingen verwacht.

Lees verder

ETF van de week: WT Aluminium (OD7A)

WT Aluminium ETF is sinds oktober vorig jaar bezig aan een comeback. Als de trend standhoudt, kan de koers de komende weken of maanden hoger blijven.

Lees verder

ETF van de week: Xetra Gold (4GLD)

Xetra Gold bereikte zijn hoogtepunt in augustus vorig jaar en is inmiddels met zo’n 20% gecorrigeerd. De goudprijs dicht tegen een uitbraak aan.

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
  Wekelijks gratis 5 beleggingsideeën ontvangen? Schrijf u in!
LYNX Weekoverzicht & 5 beleggingstips

Ik geef toestemming aan LYNX B.V. (“LYNX”) om mij wekelijks het LYNX weekoverzicht op zondag en 5 beleggingsideeën op dinsdag toe te sturen en te benaderen (per e-mail) over de mogelijkheid om een beleggingsrekening te openen via LYNX door het bovenstaande formulier te versturen. LYNX kan dan bijvoorbeeld extra informatie geven over haar diensten, evenementen of een interessante aanbieding doen.
  Ontvang wekelijks 5 belegigngsideeën

Let op: Uw toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens is niet vereist voor het openen van een rekening via LYNX. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door (onder meer) een e-mail te sturen naar marketing@lynx.nl. LYNX deelt uw gegevens niet met commerciële partners. Klik hier voor meer informatie over hoe LYNX omgaat met uw persoonsgegevens.

×