Alles over Trackers en ETF's

In de rubriek "Tracker en ETF's" vindt u informatie en uitleg over tracker en ETF beleggen. Handelen met ETF’s en trackers wordt steeds populairder onder beleggers, maar wat is een ETF precies? Door welk type belegger worden ze gebruikt? En wat zijn de voor- en nadelen van ETF's en trackers? Ook vindt u hier wekelijks de ETF van de week. In dit wekelijkse artikel wordt concrete beleggingsidee besproken.

ETF van de week: WT Physical Palladium ETF (VZLB)

De extreme kalmte van de Physical Palladium ETF de laatste dagen geeft aan dat er binnenkort een gewelddadige beweging naar boven zou kunnen ontstaan.

Lees verder

ETF van de week: iShares Nasdaq Biotech ETF (BTEC)

Na de uitbraak boven de weerstandslijn medio juni zien we op dit moment een terugval van de Biotech ETF. Dit zou een goede koopmogelijkheid kunnen bieden.

Lees verder

ETF van de week: WT WTI Crude Oil (OD7F)

De olieprijs heeft zich de afgelopen weken goed kunnen herstellen, nadat de koers van het zwarte goud in maart flink was gedaald.

Lees verder

ETF van de week: Xetra Gold (4GLD)

Als de dollar weer de overhand neemt ten opzichte van de de euro, zou dit snel positieve gevolgen moeten hebben voor de Xetra Gold ETF.

Lees verder

ETF van de week: WT Physical Silver ETF (VZLC)

Na de verwoestende inzinking in maart is de Physical Silver ETF inmiddels weer op het normale niveau. Er is zelfs sprake van een stijgende lijn.

Lees verder

ETF van de week: iShares US Biotech ETF (BTEC)

Na de consolidatie op de grafiek van de iShares US Biotech ETF van de afgelopen weken zou er binnenkort een doorbraak kunnen plaatsvinden uit de bullflag.

Lees verder

ETF van de week: WT Physical Silver ETF (VZLC)

Op dit moment zien we een bullflag op de grafiek van de physical silver ETF. Een correctie naar de steunzone rond € 14 zou een mooi instapniveau bieden.

Lees verder

ETF van de week: iShares MSCI Taiwan ETF (ITWN)

De Taiwanese index is aanzienlijk hersteld en bevindt zich nu op een belangrijk weerstandsgebied met € 44. Dit was de steun van december en januari.

Lees verder

ETF van de week: Xtrackers Short DAX ETF (DXSN)

De Short DAX ETF beweegt zich dagelijks precies tegengesteld aan de Duitse aandelenindex DAX. Afgelopen weken heeft de index zich aanzienlijk kunnen herstellen.

Lees verder

ETF van de week: iShares Oil & Gas ETF (IS0D)

Samen met de dalende olieprijs verloren de olie- en gas aandelen meer dan 60% in waarde. Een herstel van de olieprijs kan snel leiden tot een prijsexplosie.

Lees verder

ETF van de week: Physical Palladium ETF (VZLB)

Samen met de edelmetalen goud en zilver werd ook de koers van palladium in maart neergehaald. Inmiddels heeft Palladium een deel van de daling goedgemaakt.

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker