Alles over Trackers en ETF's

In de rubriek "Tracker en ETF's" vindt u informatie en uitleg over tracker en ETF beleggen. Handelen met ETF’s en trackers wordt steeds populairder onder beleggers, maar wat is een ETF precies? Door welk type belegger worden ze gebruikt? En wat zijn de voor- en nadelen van ETF's en trackers? Ook vindt u hier wekelijks de ETF van de week. In dit wekelijkse artikel worden concrete beleggingstips aan u verschaft.

De ETF van de Week: Xetra Gold (4GLD)

Momenteel zijn er niet veel ETF's die in aanmerking komen voor een longpositie, vooral omdat de aandelenmarkten nog steeds duidelijk corrigeren. Daarom wijden wij ons wederom aan de veronderstelde veilige haven van goud.

Lees verder

De ETF van de Week: iShares Agribusiness UCITS ETF (IS0C)

Een van de weinige sectoren die de afgelopen weken in waarde is gestegen was de landbouwsector. Met name de leidende bedrijven zoals Mosaic of CF Industries behoorden tot de grote winnaars.

Lees verder

De ETF van de Week: UBS ETF CMCI Oil (OILCHA)

Samen met de aandelenmarkt staat de olieprijs onder druk. Het positieve momentum van de afgelopen maanden is verdwenen en daarmee ook de eerdere uptrend.

Lees verder

De ETF van de Week: ETFs Gold Mining (ETLX)

We zijn nog steeds mijlen verwijderd van een uptrend, maar de neerwaartse trend van de afgelopen maanden is eindelijk verbroken.

Lees verder

De ETF van de Week: Physical Gold ETF (VZLD)

Sinds april dit jaar was de trend van het gele edelmetaal in een berenfase en de interesse van de stieren in de zogenaamde veilige haven nam af.

Lees verder

De ETF van de Week: iShares Core DAX ETF (EXS1)

De Duitse aandelenmarkt ligt al tijden onder vuur. Kijkend naar de grafiek op middellange termijn is er een duidelijke neerwaartse trend zichtbaar gevormd door de lagere toppen en lagere bodems.

Lees verder

De ETF van de Week: iShares Oil & Gas ETF (IS0D)

Na een maandenlange zijwaartse beweging is de olieprijs uitgebroken. Dit leidde tot sterke waardestijgingen van olie- en gasvoorraden, vooral aan het begin van de week.

Lees verder

Beleggen in wiet? Ontdek de top 5 marihuana aandelen

De 5 beste marihuana aandelen van dit moment. Is dit het juiste moment om marihuana aandelen te kopen? Wubbe Bos bespreekt de potentie van de wietmarkt en benoemt de top 5 wiet aandelen.

Lees verder

De ETF van de Week: iShares S&P Information Technology

Informatietechnologie is nog steeds de snelst groeiende sector en blijft populair bij beleggers. Al meer dan twee jaar bevindt de ETF zich in een stijgende trend en het einde van de rally is nog niet in zicht.

Lees verder

De ETF van de Week: iShares MSCI BRAZIL ETF (IBZL)

De Braziliaanse aandelenmarkt behoort tot de zogenaamde opkomende markten en staat bekend als een zeer volatiele index. Bekijk de ETF van de Week.

Lees verder

De ETF van de Week: SPDR MSCI USA Small Cap ETF (ZPRV)

De Amerikaanse small-caps hebben dit jaar opnieuw de Wall Street rally geleid, waarbij de Russell 2000 terugkijkt op een stijging van meer dan 10% sinds januari. Momenteel bevindt de index zich in een zeer aantrekkelijke consolidatie, die waarschijnlijk binnenkort wordt verbroken.

Lees verder
Profiteer ook van de voordelen van LYNX Beleggen

LYNX heeft u veel te bieden en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers - bekijk de informatie in alle rust zelf

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Brochure met uitgebreide informatie over beleggen en daytrading bij LYNX
  • Tarievenoverzicht: aandelen, opties, futures, forex, CFD's, ETF's & sprinters
  • Openingsinstructies
  • Met gratis het e-book: “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27