Alles over Trackers en ETF's

In de rubriek "Tracker en ETF's" vindt u informatie en uitleg over tracker en ETF beleggen. Handelen met ETF’s en trackers wordt steeds populairder onder beleggers, maar wat is een ETF precies? Door welk type belegger worden ze gebruikt? En wat zijn de voor- en nadelen van ETF's en trackers? Ook vindt u hier wekelijks de ETF van de week. In dit wekelijkse artikel wordt concrete beleggingsidee besproken.

ETF van de week: iShares Oil & Gas Explorer ETF (IS0D)

De olieprijs lijkt aanzienlijk te herstellen van de absolute dieptepunten. Dit zou nu in toenemende mate de aandelen in de sector moeten beïnvloeden.

Lees verder

ETF van de week: iShares China Large Cap (FXC)

Het koersdoel van het SHS-patroon in de grafiek van de iShares China Large Cap ETF werd bereikt, en nu zien we wat herstel plaatsvinden.

Lees verder

ETF van de week: WT Physical Palladium ETF (VZLB)

Naast zilver is ook palladium de afgelopen weken uit elkaar gescheurd. Op korte termijn toont de grafiek verbetering en we verwachten verder herstel.

Lees verder

Beleggen in obligaties: Centrale banken verlagen rentes, maar kapitaalmarktrente loopt hard op

De obligatiemarkten krijgen een knauw nu overheden besluiten te stimuleren vanwege het coronavirus. Lees de meest recente ontwikkelingen rondom de rentes.

Lees verder

ETF van de week: iShares Core S&P 500 & WT WTI Crude Oil

Deze week zijn er twee ETF's van de week: iShares Core S&P 500 (SXR8) en WT WTI Crude Oil (OD7F). De Amerikaanse beurzen en de olieprijzen verdienen extra aandacht.

Lees verder

ETF van de week: WZ Physical Palladium (VZLB)

De ETF van de week is de WZ Physical Palladium (VZLB). De terugtrekking naar het 50-daags gemiddelde biedt momenteel een zeer interessante koopmogelijkheid.

Lees verder

ETF van de week: Xetra Gold (4GLD)

De ETF van de week is de Xetra Gold ETF. Als we de technische signalen mogen geloven, moeten de koersen vanaf hier opnieuw beginnen met klimmen.

Lees verder

ETF van de week: iShares Core DAX ETF (EXS1)

De ETF van de week is de DAX ETF, die door wereldwijde tegenslag op de aandelenmarkten nu weer op het steunniveau van de afgelopen maanden is gekomen.

Lees verder

ETF van de week: WT Physical Silver ETF (VZLC)

Veel analisten zijn van mening dat de zilverprijs de kloof met goud binnenkort zou moeten dichten. Technisch bevinden we ons ook in aantrekkelijke situatie.

Lees verder

ETF van de week: WisdomTree WTI Crude Oil ETF (OD7F)

De Europese ETF is net als de olieprijs met meer dan 20% gedaald. Op dit moment bevindt de ETF zich in een sterke oversold situatie.

Lees verder

ETF van de week: Xtrackers Short DAX ETF (DXSN)

De DAX heeft de afgelopen maanden overtuigend gepresteerd. Inmiddels heeft de index zelfs een nieuw record bereikt, maar daar ligt nu juist het probleem.

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker