Alles over Trackers en ETF's

In de rubriek "Tracker en ETF's" vindt u informatie en uitleg over tracker en ETF beleggen. Handelen met ETF’s en trackers wordt steeds populairder onder beleggers, maar wat is een ETF precies? Door welk type belegger worden ze gebruikt? En wat zijn de voor- en nadelen van ETF's en trackers? Ook vindt u hier wekelijks de ETF van de week. In dit wekelijkse artikel wordt concrete beleggingsidee besproken.

ETF van de week: Vanguard USD-Treasury Bond ETF (VUTY)

Obligaties waren vorig jaar een van de grote winnaars op Wall Street. De reden voor de stijgingen waren met name de renteverlagingen door de Fed.

Lees verder

ETF van de week: ETFs Physical Silver ETF (VZLC)

Eind december, na een lange periode van correctie, slaagde het edelmetaal erin om uit de dip te komen. Technische koopsignalen worden gecreëerd.

Lees verder

Beleggen in India met India ETF’s en aandelen

Beleggen in India biedt kansen en risico's. De economie groeit en ontwikkelt zich snel. Beleggers kunnen hierop inspelen met India ETF's en aandelen.

Lees verder

ETF van de week: iShares MSCI Japan (IJPN)

De Aziatische index bevindt zich in de rallymodus sinds de MSCI Japan in september uit het weerstandsgebied klom bij € 12,50.

Lees verder

Beleggen in China met China ETF’s en aandelen

Beleggen in China kan zowel via aandelen als China ETF's. Veel beleggers kijken enkel naar groei. Dit biedt zowel kansen als risico's in de Chinese markt.

Lees verder

ETF van de week: Xetra-Gold

Aangezien de aandelenbeurzen op het punt staan iets te corrigeren, zou de belangstelling voor de zogenaamde 'veilige haven' langzaam weer kunnen aantrekken.

Lees verder

ETF van de week: Xtrackers Short DAX ETF

De rally van de DAX in de afgelopen weken iszeer indrukwekkend geweest, maar de beurs is uiteraard geen eenrichtingsverkeer.

Lees verder

ETF van de week: Vanguard US Bond ETF

Obligaties zijn een felbegeerde activaklasse, vooral in onzekere tijden. Amerikaanse obligaties bevinden zich sinds september in een correctiefase.

Lees verder

De 5 beste dividend ETF’s – de voordelen, nadelen, kansen en risico’s van de dividend ETF

In dit artikel bespreekt Wubbe Bos de beste dividend ETF's. Waar moet u op letten bij het uitzoeken en kopen van (hoog) dividend ETF's?

Lees verder

ETF van de week: iShares China Large Cap

Lange tijd was het onduidelijk in hoeverre het handelsconflict tussen China en de VS dewereldwijde aandelenmarkten zou beïnvloeden. De recente positieve discussies en nieuwshebben het vertrouwen van beleggers in de internationale beurzen aanzienlijk aangewakkerd.

Lees verder

ETF van de week: WT Physical Silver ETF

De zilverprijs is sinds juli hard gestegen. De geïnitieerde correctie werd eind vorige week beëindigd, wat mogelijk een startsein is voor een nieuwe rally.

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker