Alles over Trackers en ETF's

In de rubriek "Tracker en ETF's" vindt u informatie en uitleg over tracker en ETF beleggen. Handelen met ETF’s en trackers wordt steeds populairder onder beleggers, maar wat is een ETF precies? Door welk type belegger worden ze gebruikt? En wat zijn de voor- en nadelen van ETF's en trackers? Ook vindt u hier wekelijks de ETF van de week. In dit wekelijkse artikel worden concrete beleggingstips aan u verschaft.

De ETF TIP van de Week: Ishares 7-10 Year Treasury Bond (IEF)

Obligaties waren de laatste zes maanden niet in trek. In de afgelopen weken begint dit echter te veranderen, obligaties worden weer populairder.

Lees verder

Beleggen in wiet? Vanaf nu is het mogelijk met deze ETF

Vanaf vandaag is het mogelijk om te beleggen in wiet middels een mandje aandelen van Noord-Amerikaanse bedrijven uit de (medicinale) cannabis-industrie.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: Ishares Biotech ETF (IBB)

Eind 2016 was de beweging in de biotechnologie aandelen niet spectaculair. De uitbraak uit de wig in februari zorgde voor een nieuwe trend.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: Vaneck Vectros Gold Miners ETF (GDX)

Sinds januari is de ETF Vaneck Vectros Gold Miners flink gestegen en is de opgaande trend in volle gang. De stieren hebben het heft in handen genomen.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: SPDR Select Sector Utilities ETF (XLU)

Terwijl Wall Street rond nieuwe recordstanden noteert, is de euforie in nutsbedrijven niet terug te zien. De sector bevindt zich in een neerwaartse trend.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: iShares 20+ Treasury Bond ETF (TLT)

Tot halverwege vorig jaar waren de obligatiemarkten stabiel en zagen we goede prijsstijgingen. In september begon het beeld echter te keren.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: VanEck Vectors Gold Miners ETF (GDX)

Sinds de herfst zijn goudaandelen verdwenen van de watchlist van de stieren. Bekijk de ETF van de Week VanEck Vectors Gold Miners ETF (GDX).

Lees verder

De ETF TIP van de Week: SPDR Select Sector Energy ETF (XLE)

In het begin van dit jaar werd de energiesector hard geraakt, maar nu lijkt het ergste achter de rug te zijn. Al maanden zien wij hier een opwaartse trend.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: iShares Silver Trust ETF (SLV)

De prijs van zilver heeft dit jaar een grote stijging ondergaan. De trends waren ongelofelijk sterk en sinds begin dit jaar is de prijs met bijna 50% gestegen.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: iShares Silver Trust ETF (SLV)

Samen met de goudprijs wist zilver de afgelopen maanden flink te stijgen. De koerswinsten waren hoger dan bij goud, maar ook de correcties zijn groter.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: Market Vectors Russia ETF (RSX)

De opwaartse draai in de Russische aandelenmarkt vond in maart dit jaar al plaats. Sindsdien zijn hogere toppen en hogere bodems in de grafiek te zien.

Lees verder
Profiteer ook van de voordelen van LYNX Beleggen

LYNX heeft u veel te bieden en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers - bekijk de informatie in alle rust zelf

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Brochure met uitgebreide informatie over beleggen en daytrading bij LYNX
  • Tarievenoverzicht: aandelen, opties, futures, forex, CFD's, ETF's & sprinters
  • Openingsformulier
  • Met gratis het boek: “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27