Alles over Trackers en ETF's

In de rubriek "Tracker en ETF's" vindt u informatie en uitleg over tracker en ETF beleggen. Handelen met ETF’s en trackers wordt steeds populairder onder beleggers, maar wat is een ETF precies? Door welk type belegger worden ze gebruikt? En wat zijn de voor- en nadelen van ETF's en trackers? Ook vindt u hier wekelijks de ETF van de week. In dit wekelijkse artikel worden concrete beleggingstips aan u verschaft.

De ETF TIP van de Week: Global FTSE Greece 20 ETF (GREK)

De Griekse aandelenmarkt is één van de meest volatiele markten ter wereld. Toch is op lange termijn vaak een solide trend te vinden. Hoe speelt u hierop in?

Lees verder

De ETF TIP van de Week: Vaneck Vectors Gold Miners ETF (GDX)

Goudaandelen hebben een bewegelijk jaar achter de rug. De Vaneck Vectors Gold Miners ETF lijkt zich opwaarts te bewegen. Lees hier meer.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: SPDR Select Sector Financial ETF (XLF)

Sinds september stijgen de financiële aandelen weer op Wall Street. Na de recente correctie kunnen we weer op een mooi niveau instappen.

Lees verder

SPLV (S&P Low Volatility) dé smart bèta om in te beleggen?

DE SPVL is een low volatility ETF van de S&P. Rob Stuiver legt uit waarom de SPVL de hoeksteen in zijn beleggingsportefeuille is.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: SPDR Select Sector Health Care ETF (XLV)

De gezondheidszorg maakt al het gehele jaar een groei door. Ook de gerelateerde ETF maakte een groeispurt. Er lijkt echter een ommekeer plaats te vinden.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: Vaneck Vectors Russia ETF (RSX)

Het is weer tijd voor de ETF tip van de week: Vaneck Vectors Russia ETF (RSX). Bekijk hier hoe u kunt inspelen op de Russische aandelenmarkt.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: SPDR Select Sector Energy ETF (XLE)

De olieprijs weet de laatste weken flink te herstellen. De olieaandelen verlieten in september eindelijk de neerwaartse trend. Bekijk de ETF van de week.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: Global Lithium ETF

Lithiumaandelen zijn sinds het begin van dit jaar al enorm in trek en beleggers lijken een nieuwe groeisector te hebben gevonden.

Lees verder

Gemakkelijk investeren in de beste vastgoedbeleggingen?

Omdat niet iedereen een handige klusser is of genoeg kapitaal heeft om zelf stenen te kopen, bespreekt Roy de mogelijkheden om te beleggen in vastgoed.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: SPDR Select Sector Energy ETF (XLE)

De energieaandelen bevonden zich het afgelopen jaar in een dalende trend. Sinds september lijkt deze trend het einde te naderen.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: iPath S&P VIX Short Term Futures (VXX)

De Amerikaanse aandelenbeurzen lijken overbought, waardoor de volatiliteit kan gaan stijgen. Bekijk hier deze kortetermijnpositie.

Lees verder
Profiteer ook van de voordelen van LYNX Beleggen

LYNX heeft u veel te bieden en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers - bekijk de informatie in alle rust zelf

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Brochure met uitgebreide informatie over beleggen en daytrading bij LYNX
  • Tarievenoverzicht: aandelen, opties, futures, forex, CFD's, ETF's & sprinters
  • Openingsinstructies
  • Met gratis het e-book: “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27