Alles over Trackers en ETF's

In de rubriek "Tracker en ETF's" vindt u informatie en uitleg over tracker en ETF beleggen. Handelen met ETF’s en trackers wordt steeds populairder onder beleggers, maar wat is een ETF precies? Door welk type belegger worden ze gebruikt? En wat zijn de voor- en nadelen van ETF's en trackers? Ook vindt u hier wekelijks de ETF van de week. In dit wekelijkse artikel worden concrete beleggingstips aan u verschaft.

Beleggen in wiet? Ontdek de top 5 marihuana aandelen

De 5 beste marihuana aandelen van dit moment. Is dit het juiste moment om marihuana aandelen te kopen? Wubbe Bos bespreekt de potentie van de wietmarkt en benoemt de top 5 wiet aandelen.

Lees verder

De ETF van de Week: iShares S&P Information Technology

Informatietechnologie is nog steeds de snelst groeiende sector en blijft populair bij beleggers. Al meer dan twee jaar bevindt de ETF zich in een stijgende trend en het einde van de rally is nog niet in zicht.

Lees verder

De ETF van de Week: iShares MSCI BRAZIL ETF (IBZL)

De Braziliaanse aandelenmarkt behoort tot de zogenaamde opkomende markten en staat bekend als een zeer volatiele index. Bekijk de ETF van de Week.

Lees verder

De ETF van de Week: SPDR MSCI USA Small Cap ETF (ZPRV)

De Amerikaanse small-caps hebben dit jaar opnieuw de Wall Street rally geleid, waarbij de Russell 2000 terugkijkt op een stijging van meer dan 10% sinds januari. Momenteel bevindt de index zich in een zeer aantrekkelijke consolidatie, die waarschijnlijk binnenkort wordt verbroken.

Lees verder

De ETF van de Week: iShares S&P 500 Financial Sector ETF (QDVH)

De Amerikaanse financials hebben dit jaar tot nu toe amper enige sterkte gekend. In euro’s is de ETF van de index vrij zijwaarts bewogen. De trend was maandenlang neutraal. In de tussentijd is dit echter veranderd en dus brak de index voor het eerst aan het begin van de week uit.

Lees verder

De ETF van de Week: Xtrackers MSCI India ETF (XCS5)

Vorig jaar kon de aandelenmarkt in India al overtuigen. De algemene index won bijvoorbeeld meer dan 20% aan waarde. Op dit moment bevindt de ETF zich in een solide up-trend met een reeks hogere toppen en hogere bodems.

Lees verder

De ETF van de Week: IShares Nasdaq 100 ETF (EXXT)

Wederom leidt de Amerikaanse Nasdaq de beurzen op Wall Street de weg. De recente cijfers van Microsoft en Alphabet hebben de index naar nieuwe hoogtes gebracht.

Lees verder

De ETF van de Week: Bitcoin Tracker One Eur (BITCOINXB)

De hype rond de bitcoin is eind vorig jaar geëindigd nadat de eerste futures-contracten werden toegelaten op de CME. Nadat de bitcoin future ongeveer 70% in waarde verloor lijkt de koers op het huidige niveau een bodem te hebben gevonden.

Lees verder

De ETF van de Week: PowerShares EQQQ Nasdaq 100 (EQQQ1)

Wederom zijn het de Amerikaanse technologieaandelen die de Amerikaanse beurzen naar boven leiden. Bekijk de ETF van deze Week.

Lees verder

De ETF van de Week: SPDR Barclays 7-10 Years US Bond ETF (SPP7)

De turbulentie op de beurzen is de afgelopen weken aanzienlijk toegenomen. Beleggers vragen zich af in welke veilige havens ze momenteel kunnen beleggen.

Lees verder

De ETF van de Week: iShares Oil & Gas Exploration ETF (IS0D)

Samen met de positieve ontwikkeling van de olieprijs hebben de aandelen van de industrie de afgelopen maanden aanzienlijk aan waarde kunnen winnen. Zo werd een nieuwe opwaartse trend gevormd.

Lees verder
Profiteer ook van de voordelen van LYNX Beleggen

LYNX heeft u veel te bieden en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers - bekijk de informatie in alle rust zelf

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Brochure met uitgebreide informatie over beleggen en daytrading bij LYNX
  • Tarievenoverzicht: aandelen, opties, futures, forex, CFD's, ETF's & sprinters
  • Openingsinstructies
  • Met gratis het e-book: “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27