Alles over Trackers en ETF's

In de rubriek "Tracker en ETF's" vindt u informatie en uitleg over tracker en ETF beleggen. Handelen met ETF’s en trackers wordt steeds populairder onder beleggers, maar wat is een ETF precies? Door welk type belegger worden ze gebruikt? En wat zijn de voor- en nadelen van ETF's en trackers? Ook vindt u hier wekelijks de ETF van de week. In dit wekelijkse artikel wordt concrete beleggingsidee besproken.

De beste ETF’s voor 2021: tips voor beleggen in ETF’s

In dit artikel leggen we uit wat ETF's zijn, wat de voordelen zijn en kijken we naar de kosten. Tot slot werpen we een blik op de beste ETF's voor 2021.

Lees verder

ETF van de week: iShares Nasdaq US Biotechnology (2B70)

iShares Nasdaq US Biotechnology ETF biedt een gediversifieerde blootstelling aan bedrijven in de biotechnologie- en farmaceutische sector.

Lees verder

ETF van de week: Wisdomtree Physical Platinum (VZLA)

Na een sterke stijging is de platinaprijs in een zijwaartse bandbreedte terechtgekomen. Indien de prijs blijft dalen, kan men een short positie openen.

Lees verder

ETF van de week: iShares Core S&P 500 UCITS ETF (SXR8)

Deze ETF volgt de prestaties van de S&P 500 Index. Deze populaire index bestaat uit 500 Amerikaanse bedrijven met de grootste marktkapitalisatie.

Lees verder

ETF van de week: WisdomTree WTI Crude Oil (OD7F)

De WisdomTree WTI Crude Oil ETF volgt de prijsontwikkeling van ruwe olie. Verwacht wordt dat de vraag zich in de tweede helft van het jaar zal herstellen.

Lees verder

ETF van de week: iShares Oil & Gas Exploration & Production UCITS ETF (IS0D)

Deze ETF van de week biedt blootstelling aan een breed scala van wereldwijde bedrijven die betrokken zijn bij de exploratie en productie van olie en gas.

Lees verder

ETF van de week: WisdomTree Physical Platinum (VZLA) ETF

De WisdomTree Physical Platinum ETF volgt de spotprijsbewegingen van platina. Na een sterke stijging heeft de platinaprijs zich over de tijdas gecorrigeerd.

Lees verder

ETF van de week: iShares Electric Vehicles and Driving Technology UCITS ETF

iShares Electric Vehicles and Driving Technology UCITS ETF volgt aandelen van bedrijven die zich richten op elektrische voertuigen en aandrijftechnologieën.

Lees verder

ETF van de week: WisdomTree Physical Silver (VZLC)

ETF van de week WisdomTree Physical Silver belegt in zilver. De ETC kende een enorme impuls eind januari, maar de koers ging echter weer zuidwaarts.

Lees verder

ETF van de week: Xetra Gold (4GLD)

ETF van de week Xetra-Gold is het toonaangevende fysiek gedeponeerde goudeffect in Europa. De huidige technische ontwikkelingen zijn mogelijk interessant.

Lees verder

ETF van de week: WisdomTree Physical Palladium (VZLB)

WisdomTree Physical Palladium belegt in palladium. Deze ETF van de week liep maandenlang zijwaarts, alvorens de aandacht te trekken met een opwaartse gap.

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
  Ontvang gratis het eBook "Succesvol beleggen met opties".
Optieboek

Schrijf u in voor onze wekelijks nieuwsbrief en ontvang gratis het eBook "Succesvol beleggen met opties".
Ik geef toestemming aan LYNX B.V. (“LYNX”) om mij wekelijks het LYNX weekoverzicht op zondag en 5 beleggingsideeën op dinsdag toe te sturen en te benaderen (per e-mail) over de mogelijkheid om een beleggingsrekening te openen via LYNX door het bovenstaande formulier te versturen. LYNX kan dan bijvoorbeeld extra informatie geven over haar diensten, evenementen of een interessante aanbieding doen.
  Ontvang het eBook

Let op: Uw toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens is niet vereist voor het openen van een rekening via LYNX. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door (onder meer) een e-mail te sturen naar marketing@lynx.nl. LYNX deelt uw gegevens niet met commerciële partners. Klik hier voor meer informatie over hoe LYNX omgaat met uw persoonsgegevens.

×