Alles over Trackers en ETF's

In de rubriek "Tracker en ETF's" vindt u informatie en uitleg over tracker en ETF beleggen. Handelen met ETF’s en trackers wordt steeds populairder onder beleggers, maar wat is een ETF precies? Door welk type belegger worden ze gebruikt? En wat zijn de voor- en nadelen van ETF's en trackers? Ook vindt u hier wekelijks de ETF van de week. In dit wekelijkse artikel worden concrete beleggingstips aan u verschaft.

De ETF TIP van de Week: Ishares Transportation Index (IYT)

In de iShares Transportation Index lijkt de Bullish belegger langzaam weer het heft in handen te nemen gezien de high van vorige week reeds gebroken is.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: Proshares Ultra Short QQQ (QID)

Deze week hebben we een short ETF op de Nasdaq met leverage. Dit betekent dat de beweging in de ETF twee keer zo groot is als die in de Nasdaq.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: SPDR Select Sector Financial ETF

Na een bescheiden start, begonnen de koersen in de financiële sector in juni weer op te lopen. Lees hier de ETF tip van de week.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: SPDR Select Sector Energy ETF (XLE)

Aandelen uit de energiesector hebben het de afgelopen weken zwaar, mede dankzij de dalende olieprijs. Bekijk hier onze ETF tip van de week.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: DBX Shortdax Daily (DXSN)

De short DAX ETF beweegt 1 op 1 mee met de Duitse aandelenindex. De ETF lijkt de neerwaartse trend te hebben voltooid en we zien sterke koopsignalen.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: iShares Nasdaq Biotech ETF (IBB)

Maandenlang bevond de biotechnologie sector in de VS zich in een zijwaartse trend. Van februari tot mei kwam de ETF nauwelijks van zijn plaats.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: United States Oil fund ETF (USO)

Na een neerwaartse beweging vindt nagenoeg altijd een technisch herstel plaats. Hier willen wij dan ook op inspelen. Bekijk hier de setup.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: Ishares Nasdaq Biotech ETF (IBB)

Eind mei leek de biotechnologie ETF nog neerwaarts uit te breken, maar dit bleek een vals signaal. Sindsdien is de koers van de ETF gestaag opgelopen.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: SPDR Financial Sector ETF (XLF)

De bankensector in de VS presteert de laatste weken minder sterk. De ETF laat al weken een zijwaarts verloop zien. Lees het in de ETF tip van de week.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: SPDR Select Sector Health Care ETF (XLV)

In februari zagen we bijna elke dag een indrukwekkende rally in deze sector. Op dit moment bevindt deze ETF zich in een welverdiende consolidatiefase.

Lees verder

De ETF TIP van de Week: Ishares MSCI Brazil ETF (EWZ)

In lijn met de Europese en Amerikaanse beurzen steeg de beurs van Brazilië snel. Sinds maart zien we een dalende wig in de grafiek. Hoe speelt u hierop in?

Lees verder
Profiteer ook van de voordelen van LYNX Beleggen

LYNX heeft u veel te bieden en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers - bekijk de informatie in alle rust zelf

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Brochure met uitgebreide informatie over beleggen en daytrading bij LYNX
  • Tarievenoverzicht: aandelen, opties, futures, forex, CFD's, ETF's & sprinters
  • Openingsinstructies
  • Met gratis het boek: “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27