Alles over Trackers en ETF's

In de rubriek "Tracker en ETF's" vindt u informatie en uitleg over tracker en ETF beleggen. Handelen met ETF’s en trackers wordt steeds populairder onder beleggers, maar wat is een ETF precies? Door welk type belegger worden ze gebruikt? En wat zijn de voor- en nadelen van ETF's en trackers? Ook vindt u hier wekelijks de ETF van de week. In dit wekelijkse artikel worden concrete beleggingstips aan u verschaft.

De beste S&P 500 ETF’s – verschillen, kansen en risico’s van S&P 500 ETF’s

In dit artikel bespreekt Wubbe Bos de beste S&P 500 ETF's. Waar moet u op letten bij het uitzoeken en kopen van S&P 500 ETF's?

Lees verder

ETF van de week: ETFs Carbon ETC (CARB)

Deze Exchange Traded Commodity (ETC) verwijst naar CO2-emissierechten. Deze zijn de afgelopen maanden explosief gestegen en de vraag naar certificaten op dit gebied is aanzienlijk toegenomen.

Lees verder

De ETF van de Week: iShares MSCI Brazil UCITS ETF (IBZL)

De Braziliaanse beurs heeft het de laatste jaren moeilijk gehad. Op dit moment staat de MSCI Brazil Index op het punt om op lange termijn uit te breken.

Lees verder

De ETF van de Week: iShares Oil & Gas Exploration ETF (IS0D)

Samen met Wall Street kon de olieprijs licht herstellen. Desalniettemin ziet het minder rooskleurig uit voor de ontwikkeling van de olie ETF.

Lees verder

De ETF van de Week: iShares S&P500 Health Care UCITS ETF

De laatste weken zijn zeer moeilijk geweest in de VS en veel industrieën en sectoren hebben verliezen geleden. Een positieve uitschieters was de zorgsector.

Lees verder

De 5 beste dividend ETF’s – de voordelen, nadelen, kansen en risico’s van de dividend ETF

In dit artikel bespreekt Wubbe Bos de beste dividend ETF's. Waar moet u op letten bij het uitzoeken en kopen van dividend ETF's?

Lees verder

De ETF van de Week: Ishares Oil & Gas Exploration ETF

De olieprijs is sinds het begin van het jaar gestegen en bevindt zich momenteel duidelijk in een uptrend. Is het al tijd om hierin te investeren?

Lees verder

De ETF van de Week: Invesco Russell 2000 (SC0K)

De Amerikaanse markten zijn dit jaar al sterk in waarde gestegen en vertonen momenteel een opvallende zwakte. Er begint zich een correctie af te tekenen.

Lees verder

De ETF van de Week: iShares Oil & Gas Exploration & Production ETF

De prijs van olie en gas zijn eind vorig jaar hard gedaald. De olieprijs lijkt inmiddels weer gestabiliseerd en koopsignalen zijn zichtbaar.

Lees verder

Groen beleggen en duurzaam beleggen

Wat is het verschil tussen groen beleggen en duurzaam beleggen? Wat zijn de voor- en nadelen? En wanneer heb je recht op belastingvoordeel?

Lees verder

De ETF van de Week: Xtrackers MSCI China ETF

We hebben de Chinese aandelenmarkt in onze laatste uitgaven al als zeer aantrekkelijk ervaren en de positieve trends zet zich dit jaar door.

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27