De Trader Tools

Het handelsplatform is al meerdere keren bekroond om haar betrouwbaarheid en technische superioriteit. Hier hebben de Trader Tools zeker aan bijgedragen. Deze tools stellen u in staat optimaal gebruik te maken van iedere kans die zich op de beurzen voordoet.

MarketScanner

MarktScanner

Op zoek voor u naar de beste aandelen

Met de MarktScanner heeft u de beschikking over een unieke tool waarmee u eenvoudig een overzicht te zien krijgt van alle relevante aandelen. Selecteer de markt die u wilt scannen en geef de filters en parameters op om te zoeken naar de voor u interessantste aandelen. U krijgt een overzicht van bijvoorbeeld de meest verhandelde aandelen, grootste stijgers en dalers en de aandelen met het hoogste dividendrendement.

  • Beschikbaar voor Europese, Amerikaanse en Aziatische aandelen
  • Eenvoudig de markt scannen op een groot aantal parameters
  • Resultaten filteren op onder andere volume en aandelenkoers
  • Direct overzicht van alle grootste stijgers en dalers
  • Fundamentele data beschikbaar in de scanner

Dislaimer
De informatie in deze uiting is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De beloning van de auteur staat niet direct of indirect in relatie met hun standpunten of ideeën. Ondanks het feit dat LYNX alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina’s, en daarbij gebruikmaakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan LYNX niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie die in de uiting wordt beschreven kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Uw totale verlies kan aanzienlijk hoger zijn dan uw totale inleg.

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker