Aandeel LOreal

Wat is de koers en verwachting van het aandeel LOreal? Lees de laatste analyses van onze analisten en bekijk de actuele beurskoers en grafiek. Bestudeer de fundamentele cijfers, de andere aandelen binnen deze sector, de prestaties van de afgelopen vijf jaar en krijg inzicht in de laatste adviezen en dividenden. Kortom, lees alles wat u moet weten over dit aandeel. Bent u op zoek naar een broker om in Europese en Amerikaanse aandelen te handelen, klik dan hier.

LOreal S.A.
ISIN: FR0000120321 | WKN 853888
Tickercode: OR | Beurs: ---

Laatste koersupdate:--- uur

---

EUR

---EUR
---
Hoogste dagkoers
---
Laagste dagkoers
---
Aandeel LOreal kopen De beste aandelen
  • 1 D
  • 1 W
  • 1 M
  • 6 M
  • YTD
  • 1 J
  • 5 J
  • Max
Lees verder

Meer informatie over het aandeel LOreal

Aandelen kopen

Waarom in aandelen van LOreal beleggen via LYNX?

Met een beleggingsrekening via LYNX koopt en verkoopt u voordelig aandelen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld - dus ook LOreal. Met directe toegang tot wereldwijde beurzen koopt u buitenlandse aandelen direct op de thuismarkt. Zo profiteert u van een hoog handelsvolume en een lage spread. U hoeft niet te wachten tot de beurzen opengaan, maar handelt voor- of nabeurs als het u uitkomt. Zo bent u niet afhankelijk van de tijdsverschillen. Handelen doet u daarnaast via een stabiel platform met innovatieve trading tools, waarmee u direct gedegen analyses kunt maken. Belegt u met het oog op een stijgende koers door long te gaan, of verwacht u een dalende koers en gaat u short? Met LYNX is het mogelijk, zodat u het maximale uit uw aandelen LOreal kunt halen.

Bent u klaar voor de volgende stap in beleggen? Ontdek dan of LYNX bij u past en sluit u aan bij duizenden ervaren beleggers.

Ontdek wat LYNX uniek maakt als broker

Koersdetails aandeel LOreal

Laatste koers
Verschil in EUR
Verschil in %
Datum
Tijd
Beurzen
Marktkapitalisatie (mld.)
Uitstaande aandelen (mln.)
Openingskoers
Slotkoers vorige handelsdag
Laagste dagkoers
Hoogste dagkoers
Laagste jaarkoers
Hoogste jaarkoers
Laagste koers 52 weken
Hoogste koers 52 weken

LOreal : fundamentele cijfers in EUR

Dividendrendement
Omzet ratio
Omzet per aandeel
Cashflow per aandeel
Intensiteit van investeringen
Intensiteit van arbeid
Werkkapitaal (mln.)
Cashratio 1
Cashratio 2
Cashratio 3
Return on Investment (ROI)
Koers-winstverhouding
Price cashflow ratio
Equity ratio
Debt ratio
Debt equity ratio
Cash ratio
Quick ratio
Current ratio

Aandeel LOreal: Bedrijfsinformatie LOreal S.A.

L’Oréal is het grootste cosmeticaconcern ter wereld en is van Franse afkomst met een hoofdkantoor in Clichy. De oprichting gebeurde in het jaar 1909 door Eugène Schueller. L’Oréal ontwikkelt, produceert en commercialiseert schoonheidsproducten en producten die terug te vinden zijn in de cosmetica. Enkele namen uit L’Oréal haar merkenportefeuille zijn Garnier, L’Oréal Paris, Diesel Parfum, Yves Saint Laurent Beauté en Vichy. Productgroep die op nummer één staat voor het bedrijf is cosmeticaproducten. Deze zijn goed voor 97 procent van de omzet. Cosmeticaproducten met natuurlijke oorsprong is de tweede productgroep. Deze is goed voor 3 procent van de omzet. Wereldwijd heeft L’Oréal 89.300 werknemers in dienst.