Het LYNX Beleggersdebat: 12 unieke tips voor 2019

Door Het LYNX Beleggersdebat: 12 unieke tips voor 2019


Artikel laten voorlezen
Januari is een maand waarin beleggers op zoek gaan naar nieuwe kansen. Om u hierin te begeleiden organiseert LYNX op woensdag 16 januari voor de achtste keer op rij het grootste online beleggersdebat van Nederland.

Deze avond geven vier beleggingsexperts dé 12 gouden tips voor 2019. Welk aandeel mag niet ontbreken in uw portefeuille? Meld u aan en ontdek het 16 januari.

De experts van 2019

Met gepaste trots presenteren wij de vier experts die gaan strijden tijdens het debat;

Titelverdediger André Brouwers van het Beleggingsinstituut neemt het 16 januari op tegen Nico Inberg van IEX en winnaar van 2017, Rob Stuiver van VOCBeleggen, en Cees Smit van For Tomorrow.

André Brouwers

Titelverdediger André is oprichter van Het Beleggingsinstituut. Dit instituut verzorgt educatie en informatie voor particuliere en professionele beleggers. Hij geeft onder andere persoonlijke coaching aan vermogende beleggers.

André Brouwers is een terugkerende gast van het LYNX Beleggersdebat en heeft al 4 keer de titel mee naar huis mogen nemen. Komt hij dit jaar weer als winnaar uit de bus?

Na het debat geeft André ook een masterclass in de LYNX Studio op 31 januari.

Nico Inberg

Winnaar van het LYNX Beleggersdebat 2017 Nico heeft ruim 20 jaar ervaring op de financiële markten als partner bij handelshuizen Optiver en Cebulon. De afgelopen jaren heeft hij gewerkt bij De Belegger in België en momenteel voor IEX als Head of Markets & Research.

Na het debat geeft Nico ook een masterclass in de LYNX Studio op 7 februari.

Cees Smit

Sinds 1987 is Cees actief op de beurs. In het verleden heeft Cees veel leidinggevende functies gehad binnen diverse grootbanken, was hij lid van verschillende adviescommissies van Amsterdam Exchanges en doceerde hij in beleggen.

Na het debat geeft Cees ook een masterclass in de LYNX Studio op 5 februari.

Rob Stuiver

Rob Stuiver heeft 20 jaar ervaring in diverse functies als beleggingsadviseur bij ABN AMRO. Verder is Rob ook de auteur van het boek ‘Van Stuiver tot Miljardair’. Bovendien beheert Rob het VOC Fonds en publiceert hij maandelijks interessante artikelen op VOCBeleggen.nl.

Na het debat geeft Rob ook een masterclass in de LYNX Studio op 12 februari.

Wat kunt u van het debat verwachten?

Dit jaar wordt het debat opgedeeld in drie rondes. In ronde één bespreken de experts een Nederlands aandeel. Ronde twee staat in het teken van opties en in ronde drie kijken de experts buiten onze landsgrenzen.

Iedere expert presenteert per ronde zijn beleggingstip voor het jaar 2019. De overige drie geven per tip aan of ze het ermee eens zijn.

Daarnaast gaan de experts één op één de strijd met elkaar aan tijdens de battles. Wat is hun outlook voor 2019 op het gebied van onder andere volatiliteit en stijgende rentes?

Nieuw dit jaar is de beleggersquiz. De experts, maar ook u thuis, worden op de proef gesteld. Welke beursfeiten van het afgelopen jaar zijn u bijgebleven?

Via een LIVE poll kunt u bepalen wie u overtuigd heeft en wie dus de winnaar van de avond wordt.

U kunt het debat kosteloos volgen vanaf uw eigen computer, tablet of mobiel. Achteraf geven de experts nog een extra masterclass met extra unieke tips.

We zien ernaar uit om u te verwelkomen tijdens het 8ste LYNX Beleggersdebat!