LYNX opent de beurs ter gelegenheid van de uitverkiezing tot Beste Broker van Nederland

Door LYNX opent de beurs ter gelegenheid van de uitverkiezing tot Beste Broker van Nederland


Artikel laten voorlezen
Online broker LYNX is tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Gouden Stier bekroond tot beste broker van 2016. Om deze unieke prestatie te bezegelen, heeft LYNX vandaag de handelsdag op Beursplein 5 geopend.

 

In de ogen van de vakjury blinkt LYNX uit door de combinatie van lage tarieven, uitgebreide handelsmogelijkheden en functionaliteiten op het handelsplatform.

Tycho Schaaf, beleggingsexpert bij LYNX, is zeer vereerd met deze titel. “Al 10 jaar doen wij er alles aan om de serieuze belegger de beste handelsmogelijkheden te bieden met ons betrouwbare en professionele handelsplatform en lage tarieven. Wij zijn er trots op dat onze inzet en passie wordt erkend.”

LYNX opent de beurs

LYNX 10 jaar

LYNX viert dit jaar dubbel feest. Naast het winnen van deze felbegeerde prijs is het bedrijf ook nog eens 10 jaar geworden. De missie van LYNX is duidelijk: alle particuliere beleggers de beste handelsmogelijkheden bieden op beurzen over de gehele wereld en dit tegen zeer scherpe tarieven.

Tycho Schaaf merkt dat beleggen steeds populairder wordt. “De afgelopen tijd hoor je steeds vaker dat, ondanks de lage rente, alles wat terugloopt in de beleggingssector. Wij zien juist een tegenovergestelde trend. LYNX groeit nog steeds en beleggen wordt steeds populairder.”

Over LYNX

10 jaar geleden kwamen particuliere beleggers Jeroen Kramer en Rogier Groen tot de conclusie dat geen enkele Nederlandse broker het totaalpakket kon bieden dat zij dachten nodig te hebben om succes te hebben op te beurs. Dat moet toch veel beter kunnen. Ze besloten daarop onder de naam LYNX zelf de markt voor online beleggen open te breken.

Inmiddels hebben al meer dan 40.000 actieve beleggers een rekening geopend bij LYNX en daar zijn wij trots op!