Laagste optietarieven
Online broker LYNX verlaagt vandaag opnieuw haar tarieven. Vanaf nu betaalt een belegger bij LYNX € 0,79 voor een aandelenoptie op Euronext Amsterdam. Eerder kondigde LYNX al aan dat de tarieven voor opties flink werden verlaagd naar € 0,89 voor een aandelenoptie en € 0,99 voor een AEX-indexoptie. DeGiro reageerde daarop door tevens zijn optietarieven te verlagen tot licht onder de tarieven van LYNX. Vandaag meldt LYNX dus opnieuw een verlaging, waarmee de broker de goedkoopste blijft in aandelenopties op de Amsterdamse beurs.

Als broker voelt LYNX zich gecommitteerd aan de uitspraak ‘de broker die beleggen serieus neemt’. Hier horen ook lage tarieven bij. De tarievenverlaging naar € 0,79 kan Tycho Schaaf, branch manager van LYNX Nederland, dan ook prima verklaren. “Wij zijn ervan overtuigd dat wij het beste product leveren op de Nederlandse markt. Een zeer geavanceerd platform, supersnelle uitvoering en een app die onvergelijkbaar is met die van overige Nederlandse brokers. Met de verlaging naar € 0,79 per aandelenoptie willen wij beleggend Nederland over de streep trekken om zelf bij ons te ervaren hoe het is om bij een broker te zitten die beleggen serieus neemt.”

DeGiro reageerde op de eerste tarievenverlaging van LYNX door onder andere het tarief voor aandelenopties terug te brengen naar zijn oorspronkelijke tarief van € 0,85. Amper een maand geleden verhoogde DeGiro zijn aandelen- en optietarieven nog. DeGiro geeft zelf aan dat dit kwam door de intreding van de nieuwe Europese wetgeving MiFID II, waardoor de broker niet langer orders van zijn klanten onderling mocht uitvoeren. “Bij LYNX is een verlaging van de tarieven ook echt een verlaging, wij gaan ons tarief niet later weer verhogen.”, vertelt Schaaf. “Het is een unicum op de Nederlandse markt dat aandelenopties voor € 0,79 worden aangeboden. Uiteindelijk is de Nederlandse belegger deze week de grote winnaar, mits deze bij LYNX of DeGiro belegt.”


 

Over LYNX

De beste keuze voor iedereen die beleggen serieus neemt

In 2006 betrad LYNX de beleggersmarkt met twee speerpunten: zeer lage tarieven en een uitgebreid productaanbod. Daarmee is de online broker niet alleen succesvol in Nederland, maar ook daarbuiten. Na de opening van kantoren in België, Duitsland en Tsjechië biedt LYNX zijn diensten inmiddels aan in negen verschillende landen, waardoor het is uitgegroeid tot een Europese broker van formaat.

Nadat in 2013 de concurrentie op tarieven toenam, besloot LYNX zich niet alleen te focussen op prijs, maar vooral ook op kwaliteit, met een snel, betrouwbaar handelsplatform, uitgebreide educatie en een uitstekende klantenservice.

Daardoor is anno 2018 het product van LYNX, en daarmee het aanbod voor beleggers, sterk verbeterd. Zo is er een zeer geavanceerde app beschikbaar voor mobiel en tablet, kunnen via het Kennisportaal wekelijks de webinars van LYNX Masterclass worden gevolgd, en zijn beleggers dankzij de Morning Call ’s ochtends snel op de hoogte van wat er speelt op de markten.

 

Persvoorlichting:

Tycho Schaaf
Branch manager LYNX Nederland
Tel: 020 – 625 21 38
E-mail: t.schaaf@lynx.nl

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart