LYNX prolongeert titel ‘Broker van het jaar’

Door Suleyman van Landewijk


Artikel laten voorlezen

Online broker LYNX heeft woensdag voor de tweede keer op rij de Gouden Stier gewonnen en mag zich daardoor wederom een jaar lang ‘broker van het jaar’ noemen. Tijdens een feestelijke gelegenheid in Bimhuis Amsterdam werd de prijs uitgereikt.

De jury prees LYNX tijdens het uitreiken van de trofee met name om de educatiemogelijkheden, het vernieuwde handelsplatform LYNX + en de wereldwijde handelsmogelijkheden. Dat LYNX, als niche partij die zich richt op de actieve en ervaren belegger, de award won, werd extra bijzonder genoemd.

Ellen van Ginkel, CEO van LYNX, is verheugd over de onderscheiding: “We kijken terug op een succesvol jaar waarin wij volgens beleggers en onafhankelijke deskundigen wederom uitblonken op onderdelen die beleggers zo belangrijk vinden; service, beleggingsmogelijkheden en educatie. Dat we als Nederlandse broker deze prijs voor de vierde keer in tien jaar tijd weten te bemachtigen is heel bijzonder en echt een geweldig compliment.

LYNX, The advanced online broker
Sinds de oprichting in 2006 in Amsterdam, is LYNX uitgegroeid tot een pan-Europese broker met ruim 300 medewerkers en kantoren in Amsterdam, Weert, Gent, Berlijn en Praag. LYNX bedient meer dan 60.000 klanten, verspreid over Nederland, Finland, België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië, Slowakije en Polen. Via LYNX kunnen beleggers handelen in aandelenoptiesforexfutures en soortgelijke beursgenoteerde effecten en derivaten op 135 beurzen in 33 landen. LYNX richt zich met name op advanced traders.

Over de Gouden Stier
De Gouden Stier wordt sinds 2007 jaarlijks door een onafhankelijke vakjury uitgereikt aan brokers, vermogensbeheerders en andere financiële instellingen voor hun bijzondere prestaties. De Gouden Stier is een initiatief van IEX Media, een cross-mediaal beleggingsplatform met een maandelijks bereik van 2,5 miljoen particuliere beleggers in Nederland en België.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie of interviewaanvragen kunt u contact opnemen met Suleyman van Landewijk (Head of Corporate Communications) via pers@lynx.nl of 020 244 18 88