Alles over LYNX en maatschappij

In de rubriek "LYNX en maatschappij" vindt u informatie over de verschillende projecten en evenementen omtrent LYNX. Mede dankzij het organiseren van beursgerelateerde evenementen, waaronder het jaarlijkse LYNX Beleggersdebat, is de online broker een begrip geworden in de financiële wereld. Daarnaast steunt LYNX verschillende maatschappelijke initiatieven. LYNX is van mening dat investeren niet stopt bij de AEX, S&P of elke andere beurs ter wereld maar voelt ook een sterke maatschappelijke verantwoordelijkheid; het leven bestaat immers uit meer dan alleen beleggen. Lees hier alles over de evenementen van LYNX en de initiatieven die wij steunen.

Persbericht: ProBeleggen en LYNX slaan de handen ineen en introduceren het Tips & Trades portaal.

Persbericht: ProBeleggen en LYNX hebben de krachten gebundeld en voorzien beleggers jaarlijks van 40 concrete beleggingstips in het Tips & Trades portaal.

Lees verder

Ruim 10.400 kijkers tijdens 9e LYNX Beleggersdebat

Woensdag 15 januari 2020 organiseerde LYNX voor het negende jaar op rij het grootste online beleggersdebat van Nederland live vanuit Amsterdam.

Lees verder

Dit zijn de sprekers van het LYNX Beleggersdebat 2020

Bent u altijd op zoek naar nieuwe beleggingstips? Markeer dan woensdag 15 januari 2020 20:00 uur in uw agenda. Dan geven deze 4 experts hun tips voor 2020.

Lees verder

LYNX verkozen tot Beste Broker van 2019

LYNX is voor de 22ste keer bekroond als Beste Broker. Beleggers Belangen riep LYNX uit tot 'Beste Broker van 2019' gebaseerd op hun brokeronderzoek.

Lees verder

LYNX Beursupdate – dagelijks de LYNX Morning Call per e-mail

Vanaf nu houden wij u per e-mail op de hoogte van het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate. Hierin ontvangt u dagelijks de LYNX Morning Call.

Lees verder

Ruim 8.300 kijkers tijdens 8ste LYNX Beleggersdebat

Woensdag 16 januari 2019 organiseerde LYNX voor het achtste jaar op rij het grootste online beleggersdebat van Nederland live vanuit Amsterdam.

Lees verder

Persbericht: ‘Optietarief bij LYNX naar € 0,79’

Online broker LYNX verlaagt vandaag opnieuw haar tarieven. Vanaf nu betaalt een belegger bij LYNX € 0,79 voor een aandelenoptie op Euronext Amsterdam.

Lees verder

Persbericht: ‘LYNX verlaagt tarieven van groot aantal producten’

Online broker LYNX verlaagt de tarieven voor transacties in een groot aantal producten, waaronder Nederlandse aandelenopties, indexopties en aandelen.

Lees verder

LYNX voor de 14e keer verkozen tot Beste Broker

LYNX is voor de 14e keer bekroond als Beste Broker. Tijdschrift Beleggers Belangen riep LYNX uit tot 'Beste Broker 2018' gebaseerd op hun brokeronderzoek.

Lees verder

LYNX verkozen tot Beste Broker Allround 2017

LYNX is verkozen tot beste broker allround 2017 door VergelijkBrokers.nl. Lees hier waarom LYNX volgens dit onafhankelijke onderzoek de terechte winnaar is.

Lees verder

Broker LYNX valt Binck aan in professionele beleggersmarkt

LYNX start met het aanbieden van haar brokerdiensten aan professionele beleggers. Hiermee gaat het bedrijf de strijd aan o.a. met BinckBank en ABN AMRO.

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker