Alles over LYNX en maatschappij

In de rubriek "LYNX en maatschappij" vindt u informatie over de verschillende projecten en evenementen omtrent LYNX. Mede dankzij het organiseren van beursgerelateerde evenementen, waaronder het jaarlijkse LYNX Beleggersdebat, is de online broker een begrip geworden in de financiële wereld. Daarnaast steunt LYNX verschillende maatschappelijke initiatieven. LYNX is van mening dat investeren niet stopt bij de AEX, S&P of elke andere beurs ter wereld maar voelt ook een sterke maatschappelijke verantwoordelijkheid; het leven bestaat immers uit meer dan alleen beleggen. Lees hier alles over de evenementen van LYNX en de initiatieven die wij steunen.

Tips & Trades bestaat 1 jaar

Tips & Trade bestaat 1 jaar. Om dit 1-jarige jubileum te vieren krijgen klanten van LYNX tot 17 juli 2021 gratis toegang tot het Tips & Trades portaal.

Lees verder

Jubileumeditie LYNX Beleggersdebat trekt ruim 15.000 kijkers

Woensdag 17 februari 2021 organiseerde LYNX voor het tiende jaar op rij het grootste online beleggersdebat van Nederland live vanuit Amsterdam.

Lees verder

Dit zijn de sprekers van het LYNX Beleggersdebat 2021

Bent u altijd op zoek naar nieuwe beleggingstips? Markeer dan woensdag 17 februari 2021 20:00 uur in uw agenda. Dan geven deze 4 experts hun tips voor 2021.

Lees verder

Persbericht: ProBeleggen en LYNX slaan de handen ineen en introduceren het Tips & Trades portaal.

Persbericht: ProBeleggen en LYNX hebben de krachten gebundeld en voorzien beleggers jaarlijks van 40 concrete beleggingstips in het Tips & Trades portaal.

Lees verder

Ruim 10.400 kijkers tijdens 9e LYNX Beleggersdebat

Woensdag 15 januari 2020 organiseerde LYNX voor het negende jaar op rij het grootste online beleggersdebat van Nederland live vanuit Amsterdam.

Lees verder

Dit zijn de sprekers van het LYNX Beleggersdebat 2020

Bent u altijd op zoek naar nieuwe beleggingstips? Markeer dan woensdag 15 januari 2020 20:00 uur in uw agenda. Dan geven deze 4 experts hun tips voor 2020.

Lees verder

LYNX verkozen tot Beste Broker van 2019

LYNX is voor de 22ste keer bekroond als Beste Broker. Beleggers Belangen riep LYNX uit tot 'Beste Broker van 2019' gebaseerd op hun brokeronderzoek.

Lees verder

LYNX Beursupdate – dagelijks de LYNX Morning Call per e-mail

Vanaf nu houden wij u per e-mail op de hoogte van het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate. Hierin ontvangt u dagelijks de LYNX Morning Call.

Lees verder

Ruim 8.300 kijkers tijdens 8ste LYNX Beleggersdebat

Woensdag 16 januari 2019 organiseerde LYNX voor het achtste jaar op rij het grootste online beleggersdebat van Nederland live vanuit Amsterdam.

Lees verder

Persbericht: ‘Optietarief bij LYNX naar € 0,79’

Online broker LYNX verlaagt vandaag opnieuw haar tarieven. Vanaf nu betaalt een belegger bij LYNX € 0,79 voor een aandelenoptie op Euronext Amsterdam.

Lees verder

Persbericht: ‘LYNX verlaagt tarieven van groot aantal producten’

Online broker LYNX verlaagt de tarieven voor transacties in een groot aantal producten, waaronder Nederlandse aandelenopties, indexopties en aandelen.

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
  Ontvang gratis het eBook "Succesvol beleggen met opties".
Optieboek

Schrijf u in voor onze wekelijks nieuwsbrief en ontvang gratis het eBook "Succesvol beleggen met opties".
Ik geef toestemming aan LYNX B.V. (“LYNX”) om mij wekelijks het LYNX weekoverzicht op zondag en 5 beleggingsideeën op dinsdag toe te sturen en te benaderen (per e-mail) over de mogelijkheid om een beleggingsrekening te openen via LYNX door het bovenstaande formulier te versturen. LYNX kan dan bijvoorbeeld extra informatie geven over haar diensten, evenementen of een interessante aanbieding doen.
  Ontvang het eBook

Let op: Uw toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens is niet vereist voor het openen van een rekening via LYNX. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door (onder meer) een e-mail te sturen naar marketing@lynx.nl. LYNX deelt uw gegevens niet met commerciële partners. Klik hier voor meer informatie over hoe LYNX omgaat met uw persoonsgegevens.

×