Alles over LYNX en maatschappij

In de rubriek "LYNX en maatschappij" vindt u informatie over de verschillende projecten en evenementen omtrent LYNX. Mede dankzij het organiseren van beursgerelateerde evenementen, waaronder het jaarlijkse LYNX Beleggersdebat, is de online broker een begrip geworden in de financiële wereld. Daarnaast steunt LYNX verschillende maatschappelijke initiatieven. LYNX is van mening dat investeren niet stopt bij de AEX, S&P of elke andere beurs ter wereld maar voelt ook een sterke maatschappelijke verantwoordelijkheid; het leven bestaat immers uit meer dan alleen beleggen. Lees hier alles over de evenementen van LYNX en de initiatieven die wij steunen.

Ruim 8.300 kijkers tijdens 8ste LYNX Beleggersdebat

Woensdag 16 januari 2019 organiseerde LYNX voor het achtste jaar op rij het grootste online beleggersdebat van Nederland live vanuit Amsterdam.

Lees verder

Persbericht: ‘Optietarief bij LYNX naar € 0,79’

Online broker LYNX verlaagt vandaag opnieuw haar tarieven. Vanaf nu betaalt een belegger bij LYNX € 0,79 voor een aandelenoptie op Euronext Amsterdam.

Lees verder

Persbericht: ‘LYNX verlaagt tarieven van groot aantal producten’

Online broker LYNX verlaagt de tarieven voor transacties in een groot aantal producten, waaronder Nederlandse aandelenopties, indexopties en aandelen.

Lees verder

Beursupdates via WhatsApp – LYNX Beursupdate

LYNX heeft iets nieuws. Vanaf nu houden wij u via WhatsApp dagelijks op de hoogte van het laatste beursnieuws met LYNX Beursupdate.

Lees verder

LYNX voor de 14e keer verkozen tot Beste Broker

LYNX is voor de 14e keer bekroond als Beste Broker. Tijdschrift Beleggers Belangen riep LYNX uit tot 'Beste Broker 2018' gebaseerd op hun brokeronderzoek.

Lees verder

LYNX verkozen tot Beste Broker Allround 2017

LYNX is verkozen tot beste broker allround 2017 door VergelijkBrokers.nl. Lees hier waarom LYNX volgens dit onafhankelijke onderzoek de terechte winnaar is.

Lees verder

Broker LYNX valt Binck aan in professionele beleggersmarkt

LYNX start met het aanbieden van haar brokerdiensten aan professionele beleggers. Hiermee gaat het bedrijf de strijd aan o.a. met BinckBank en ABN AMRO.

Lees verder

Meer dan 7.500 kijkers tijdens het 6e beleggersdebat van LYNX

Gisteren vond het LYNX Beleggersdebat plaats. Onder leiding van Tycho Schaaf kwamen vier beleggingsexperts samen om hun vooruitzichten kenbaar te maken.

Lees verder

VANAVOND: LYNX Beleggersdebat -12 tips voor 2017

Vanavond neemt Cees Smit het op tegen Nico Inberg, André Brouwers en Karel Mercx. Samen geven zij u 12 gouden tips voor 2017.

Lees verder

Karel Mercx is de vierde deelnemer van het LYNX Beleggersdebat

De experts zijn compleet; Karel gaat de strijd aan met Nico Inberg, André Brouwers en de winnaar van vorig jaar; Jim Tehupuring.

Lees verder

Nico Inberg gaat de strijd aan tijdens het LYNX Beleggersdebat

Graag introduceren wij de derde beursexpert die de strijd aangaat tijdens het grootste online beleggersdebat van Nederland; Nico Inberg.

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27