TradersTocht

Volg de LYNX TradersTocht en word een betere belegger.

Succesvol handelen? Houd uw trades bij!

Hoe voorkomt u de valkuilen en wordt u succesvoller als belegger? In dit artikel vertelt Tom Straver het belang van het bijhouden van uw transacties.

Lees verder

Automatische handelssystemen bij LYNX

Met API's kunt u automatisch orders versturen naar de beurs. Bij LYNX is het gebruik van API's ook mogelijk. Ontdek de voor- en nadelen.

Lees verder

Hoe maak je een fundamentele analyse? De BeursProf vertelt het

Er zijn veel boeken over fundamentele analyse, maar hoe werkt het in de praktijk? In deze uitleg ontdekt u hoe de BeursProf fundamentele analyses maakt.

Lees verder

Welke soorten beleggingsproducten zijn er?

Een uitleg over de verschillende beleggingsproducten en de soorten beleggingsproducten die voor u als belegger geschikt zijn.

Lees verder

De top 10 aandelenmarkten wereldwijd

Tegenwoordig kunnen beleggers praktisch over de hele wereld beleggen. Wat zijn de populairste aandelenmarkten ter wereld? We geven u een top 10.

Lees verder

Hoeveel invloed heeft de politiek op de beurs?

Op welke manieren kunnen centrale banken de financiële markten naar hun hand zetten? En wat kunnen beleggers leren van het verleden? U leest het hier.

Lees verder

Geschiedenis van de beurshandel

Waaruit bestaat de geschiedenis van de huidige moderne beurshandel? En hoe is Beursplein 5 het fysieke middelpunt geworden van de Nederlandse aandelenmarkt?

Lees verder

De meest legendarische bubbels uit de geschiedenis

Wat zijn de meest legendarische crashes uit de geschiedenis? Lees alles over de financiële zeepbellen en economische bubbels.

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker