Succesvol handelen? Houd uw trades bij!

Een van de grootste onderschattingen van handelaren is het psychologische effect van kortetermijnhandel. Hoe voorkomt u de valkuilen en wordt u succesvoller als handelaar? In dit artikel vertelt Tom Straver het belang is van het bijhouden van uw transacties.

Lees verder

Automatische handelssystemen bij LYNX

Met API's kunt u automatisch orders versturen naar de beurs. Automatisch traden is iets waar een kleine groep beleggers zich in verdiept. Dit gebeurt op basis van vooraf geprogrammeerde regels. Bij LYNX kunt u ook gebruikmaken van software om automatisch te beleggen. Ontdek de voor- en nadelen.

Lees verder

Hoe maak je een fundamentele analyse? De BeursProf vertelt het

Er zijn veel boeken over fundamentele analyse, maar hoe werkt het in de praktijk? In deze uitleg ontdekt u hoe de BeursProf fundamentele analyses maakt.

Lees verder

Welke soorten beleggingsproducten zijn er?

Een uitleg over de verschillende beleggingsproducten en de soorten beleggingsproducten die voor u als belegger geschikt zijn.

Lees verder

De top 10 aandelenmarkten wereldwijd

Ten tijde van de fysieke beurshandel was het lastig om geld buiten de landsgrenzen te beleggen. Deze periode is vervlogen. Wat zijn nu de populaire markten?

Lees verder

Hoeveel invloed heeft de politiek op de beurs?

Op welke manieren kunnen centrale banken de financiële markten naar hun hand zetten? En wat kunnen beleggers leren van het verleden? U leest het hier.

Lees verder

Geschiedenis van de beurshandel

Waaruit bestaat de geschiedenis van de huidige moderne beurshandel? En hoe is Beursplein 5 het fysieke middelpunt geworden van de Nederlandse aandelenmarkt?

Lees verder

De meest legendarische bubbels uit de geschiedenis

Wat zijn de meest legendarische crashes uit de geschiedenis? Lees alles over de financiële zeepbellen en economische bubbels.

Lees verder

Neemt uw beleggen ook serieus?

Kies voor LYNX

Ontvang tijdelijk
€ 250
transactietegoed
Profiteer direct
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.