Aandeel Tencent Music

Alles wat u moet weten over het aandeel Tencent Music: van de actuele beurskoers tot nieuws en analyses van het aandeel.

ISIN: US88034P1093
Tickercode: TME | Beurs: ---

Laatste koersupdate:--- uur

---

USD

---USD
---
Hoogste dagkoers
---
Laagste dagkoers
---
Aandeel Tencent Music kopen De beste aandelen

  • 1 D
  • 1 W
  • 1 M
  • 6 M
  • YTD
  • 1 J
  • 5 J
  • Max
Lees verder

Tencent Music: Analyses & tips

Waarom in aandelen Tencent Music beleggen via LYNX?

Via LYNX heeft u mogelijkheid om voordelig aandelen te kopen en verkopen van vrijwel elk beursgenoteerd bedrijf ter wereld, dus ook Tencent Music. U heeft rechtstreeks toegang tot alle grote beurzen wereldwijd. Dit stelt u in staat om buitenlandse aandelen direct op de thuismarkten te kopen. Hierdoor kunt profiteren van een hoog handelsvolume en een lage spread. U handelt in aandelen Tencent Music op een stabiel en betrouwbaar handelsplatform en u heeft toegang tot innovatieve trading tools. om een gedegen analyse van het aandeel Tencent Music te maken. U kunt niet alleen profiteren van stijgende koersen van het aandeel Tencent Music door long te gaan, maar u kunt ook geld verdienen ten tijde van dalende markten door aandelen Tencent Music te verkopen, ook wel short gaan genoemd. Ook is het mogelijk om als particuliere belegger, net zoals professionele beleggers, voor- en nabeurs te handelen.

Daarnaast ontvangt u concrete aandelentips, analyses en blijft u op de hoogte van het laatste nieuws. Als aandelenbroker bieden wij u de mogelijkheid om professioneler te handelen en uw kans op succes op de beurs te vergroten. Profiteer ook van de vele voordelen van LYNX, reeds 80.000 beleggers gingen u voor.

Ontdek of LYNX de online broker is die bij u past

Koersdetails aandeel Tencent Music

Laatste koers
Verschil in USD
Verschil in %
Datum
Tijd
Beurzen
Marktkapitalisatie (mld.)
Uitstaande aandelen (mln.)
Openingskoers
Slotkoers vorige handelsdag
Laagste dagkoers
Hoogste dagkoers
Laagste jaarkoers
Hoogste jaarkoers
Laagste koers 52 weken
Hoogste koers 52 weken

Aandeel Tencent Music: Bedrijfsinformatie Tencent Music Entertainment Group

Tencent Music Entertainment Group (TME) is een bedrijf dat muziekstreamingdiensten voor de Chinese markt ontwikkelt. Tencent Music is een joint venture tussen Tencent en Spotify. Tencent Music bezit de apps QQ Music, Kugou, Kuwo, en WeSing. ​Deze apps hebben meer dan 800 miljoen actieve gebruikers en 120 miljoen betalende abonnees.