Persbericht: ProBeleggen en LYNX slaan de handen ineen en introduceren het Tips & Trades portaal

Door Persbericht: ProBeleggen en LYNX slaan de handen ineen en introduceren het Tips & Trades portaal


Artikel laten voorlezen
De beleggingsexperts van ProBeleggen en online broker LYNX hebben de krachten gebundeld en voorzien beleggers jaarlijks van 40 concrete beleggingstips in het Tips & Trades portaal. Het portaal is vanaf vandaag onderdeel van het handelsplatform LYNX+. De beleggingstips bestaan uit Europese en Amerikaanse aandelen, opties en gestructureerde producten. Klanten die overtuigd zijn van een beleggingstip kunnen deze met een druk op de knop volgen op hun eigen beleggingsrekening.

 

LYNX staat  bekend als een broker die zich onder andere focust op de educatie van beleggers. Met behulp van artikelen, masterclasses (online seminars) en beursnieuws in een uitgebreid kennisportaal probeert LYNX haar klanten daarin te voorzien. Door  de  samenwerking met ProBeleggen gaat LYNX nog een stap verder.  Klanten krijgen vanaf nu de mogelijkheid om over de schouders van vakmensen in de beleggingswereld mee te kijken. Elke beleggingstip bevat een uitgebreide toelichting van de expert. Tips &  Trades is dan ook bij uitstek geschikt voor beleggers die zelf de touwtjes in handen willen houden, maar wel op zoek zijn naar inspiratie of bevestiging van zijn of haar eigen beleggingsideeën .

 

Tijdelijke introductieactie

Voor € 150 per jaar krijgen klanten van LYNX toegang tot de beleggingstips van ProBeleggen. Klanten die zich voor 1 augustus 2020 aanmelden, ontvangen als tijdelijke introductieactie € 150 transactiekosten vergoed. Een abonnement op Tips & Trades kan worden afgesloten via ProBeleggen. Geïnteresseerd? Meer informatie is te vinden op de Tips & Trades webpagina.

Over ProBeleggen

ProBeleggen biedt beleggers een unieke manier om goed, verstandig en met resultaat te beleggen, door inzage te geven in beleggingsportefeuilles van professionele beleggers. De experts van ProBeleggen zijn gespecialiseerd in technologie-, dividend-, Nederlandse, Belgische en Amerikaanse aandelen en opties.

De expert geeft een uitgebreide uitleg over elke positie die hij opneemt in zijn portefeuille. Beleggers beslissen vervolgens zelf of zij overtuigd zijn van deze positie en de transactie wensen te volgen.

Over LYNX 

In 2006 betrad online broker LYNX de beleggersmarkt met twee speerpunten: zeer lage tarieven en een uitgebreid productaanbod. Daarmee werd de online broker niet alleen succesvol in Nederland, maar ook daarbuiten. Inmiddels is LYNX uitgegroeid tot een Europese allroundbroker van formaat en biedt het zijn diensten aan in tien verschillende landen. Door de lage tarieven, het uitgebreide productaanbod, een educatieprogramma en een snel en betrouwbaar handelsplatform staat LYNX momenteel bekend als dé broker voor de belegger die beleggen serieus neemt.

 
 

Meer informatie over Tips & Trades

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over het Tips & Trades portaal?