LYNX Research & Maatschappij

LYNX probeert u altijd de beste service te bieden. Daarom organiseert LYNX verschillende projecten en evenementen, maar voeren wij ook onderzoeken onder beleggers uit om onze service te optimaliseren.

Mede dankzij het organiseren van beursgerelateerde evenementen, waaronder het jaarlijkse grootste online beleggersdebat van de Benelux, het LYNX Beleggersdebat, is online broker LYNX een begrip geworden in de financiële wereld. Naast deze avond met concrete beleggingstips, worden er meerdere keren per jaar seminars georganiseerd op locatie. Zo organiseren wij, exclusief voor onze klanten, regelmatig optie seminars met optie-expert Piet Vannoppen. Zodra de coronamaatregelen het toelaten, worden deze seminars weer hervat. Momenteel is Piet ook meerdere malen per maand te volgen tijdens onze exclusieve masterclasses voor klanten.

Daarnaast steunt LYNX verschillende maatschappelijke initiatieven. LYNX is van mening dat investeren niet stopt bij de AEX, S&P 500 of welke andere beurs ter wereld dan ook. We voelen een sterke maatschappelijke verantwoordelijkheid; het leven bestaat immers uit meer dan alleen beleggen. Meer over de evenementen die LYNX organiseert en de initiatieven die wij steunen vindt u op deze pagina.

Om onze klanten de best mogelijke service aan te blijven bieden, doet LYNX regelmatig onderzoek onder beleggers. Door middel van deze onderzoeken ontwikkelen wij nieuwe of verbeterde services, maar komen wij er ook achter waarom mensen LYNX zo waarderen. Naast deze onderzoeken staan wij altijd open voor uw feedback. Heeft u bijvoorbeeld suggesties voor ons beursportaal of heeft u een interessant idee voor een extra service, schroom dan niet ons te contacteren via marketing@lynx.nl.

LYNX Research & Maatschappij artikelen

LYNX Research & Maatschappij
LYNX Research & Maatschappij