Koersverloop aandeel Alphabet A

Huidige koers

Koers / verschil in %
-- / -- %
Laatst verhandeld
--
Vorig slot / opening
-- / --
Dag laag / hoog
-- / --
Jaar laag / hoog
-- / --
52 Weeks laag / hoog
-- / --
Marktkapitalisatie (mld.)
--
Uitstaande aandelen (mln.)
--

Fundamentele cijfers Alphabet Inc. A in --

Dividendrendement
--
Omzet ratio
--
Omzet per aandeel
--
Cashflow per aandeel
--
Intensiteit van investeringen
--
Intensiteit van arbeid
--
Werkkapitaal (mln.)
--
Cashratio 1
--
Cashratio 2
--
Cashratio 3
--
Return on Investment (ROI)
--
Koers-winstverhouding
--
Price cashflow ratio
--
Equity ratio
--
Debt ratio
--
Debt equity ratio
--
Cash ratio
--
Acid-test ratio
--
Current ratio
--

Dividendstijging aandeel Alphabet A

Profiel: Alphabet Inc. A

Alphabet Inc. (voorheen Google Inc.) is een wereldwijde holdingmaatschappij die meerdere dochterondernemingen beheert. De grootste hiervan is Google, de online zoekmachine die wereldwijd het meest wordt gebruikt en wordt aangeboden in meer dan 130 verschillende talen. De vele producten rondom Google hebben als doel mensen te verbinden en hen toegang te geven tot het internet. Onder de aangeboden applicaties vallen bijvoorbeeld e-mailservice Gmail, het sociale netwerk platform Google+ en de webbrowser Google Chrome.

Het geografische productaanbod bestaat uit kaartservice Google Maps, de locatie service Google Local Search en de satellietkaarten van Google Earth. De toepassing Indoor-Maps kan worden gebruikt om aan de binnenkant te kijken van bijvoorbeeld luchthavens, musea, winkelcentra en evenementenhallen.

Daarnaast is het bedrijf actief op de hardware en software markt voor smartphones en tabletcomputers middels het besturingssysteem Android en de eigen smartphones zoals bijvoorbeeld Nexus.

De Alphabet Holding omvat ook het biologische bedrijf Calico en het technologiebedrijf NestLabs.

De innovatie van het bedrijf in de zoekmachine, smartphone, en online reclamebranche heeft van Google één van de meest erkende merken ter wereld gemaakt. In oktober 2015 werd Alfabet opgericht ter vervanging van de bestaande naam Google. De ontwikkeling van de zelfrijdende auto’s kon nu zelfstandiger te werk gaan als individuele dochteronderneming. Het webbedrijf van Alphabet, nu een dochteronderneming, wordt nog steeds Google genoemd. De Google-shares zijn tijdens het process geconverteerd naar Aphabet aandelen.

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker