Alles over opties

In de rubriek "Opties" vindt u informatie over de werking van opties voor zowel de beginnende als de gevorderde optiebelegger. Wat is het verschil tussen een call en een put optie? Hoe wordt de prijs van een optie bepaald en welke rol spelen de verschillende optiegrieken hierin? Wat bepaalt de bewegelijkheid van een optie? Wat zijn de verschillen tussen Amerikaanse en Europese opties? Wat zijn de meest populaire opties bij LYNX? En welke optiestrategie sluit het beste bij uw strategie aan? Allemaal interessante vraagstukken welke door de beleggingsspecialisten van LYNX uitvoerig worden besproken. Ontdek de vele voordelen en mogelijkheden van opties kopen bij LYNX.

Inspelen op een stabilisatie in het aandeel ASMI

Het aandeel ASMI is gisteren flink afgestraft. Ook vandaag verliest het aandeel weer bijna 2%. Bekijk hoe Roy hier middels putopties op inspeelt.

Lees verder

Update: putopties schrijven aandeel Shell

De geschreven putoptie met uitoefenprijs € 23 voor het aandeel Shell, loopt morgen af. Voor de komende maand wil Roy ongeveer dezelfde positie innemen.

Lees verder

Hoe gaat het met de optieposities van Bas Snelders?

Afgelopen dinsdag nam Bas Snelders twee posities in tijdens de LYNX Masterclass. In dit artikel licht hij ze nog kort toe.

Lees verder

Profiteren met een call spread op de S&P 500 Index

Vandaag schommelt de koers van de S&P 500 index rond de 2.430 punten, maar misschien komt de koers de komende jaren wel tot boven de 3.000 punten.

Lees verder

Inspelen op AEX middels een Iron Condor

De VIX steeg gisteren naar 15 punten. Een hogere volatiliteit zorgt voor hogere optiepremies Dit maakt het aantrekkelijk om een Iron Condor in te nemen.

Lees verder

Instapmoment na afstraffing aandeel Ahold-Delhaize

De recente afstraffing in de koers geeft ons de kans om op een mooi niveau in te stappen in het defensieve aandeel Ahold-Delhaize.

Lees verder

AEX putspread: maak gebruik van de lage volatiliteit door risico’s af te dekken

Rob Stuiver is begonnen met het kopen van puts op de AEX en S&P 500. Misschien denkt u dat hij een beursdaling verwacht, maar niets is minder waar...

Lees verder

Profiteren van de daling in het aandeel Shell

De recente daling in het aandeel Shell biedt een mooi instapmoment. Roy speelt hierop in door putopties te schrijven. Lees hier hoe hij dit doet.

Lees verder

Inspelen op het sterke aandeel Heineken

Terwijl het aandeel Heineken sterk presteert, haperen de Europese indices. Wat Roy betreft een mooi moment om in te spelen op een top in het aandeel.

Lees verder

Hoe gaat het nu met de optieposities van Bas Snelders?

Afgelopen dinsdag heeft professioneel optiebelegger Bas Snelders een drietal posities ingenomen tijdens de Masterclass. Hoe gaat het daar nu mee?

Lees verder

Geld lenen kost geld… maar niet altijd!

“Geld lenen kost geld.” Iedereen heeft deze waarschuwing wel eens voorbij zien komen. Het gekke is echter dat dit helemaal niet waar hoeft te zijn!

Lees verder
Profiteer ook van de voordelen van LYNX Beleggen

LYNX heeft u veel te bieden en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers - bekijk de informatie in alle rust zelf

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Brochure met uitgebreide informatie over beleggen en daytrading bij LYNX
  • Tarievenoverzicht: aandelen, opties, futures, forex, CFD's, ETF's & sprinters
  • Openingsinstructies
  • Met gratis het boek: “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27