Alles over opties

In de rubriek "Opties" vindt u informatie over de werking van opties voor zowel de beginnende als de gevorderde optiebelegger.
  • Wat is het verschil tussen een call en een put optie?
  • Hoe wordt de prijs van een optie bepaald en welke rol spelen de verschillende optiegrieken hierin?
  • Wat bepaalt de bewegelijkheid van een optie?
  • Wat zijn de verschillen tussen Amerikaanse en Europese opties?
  • Wat zijn de meest populaire opties bij LYNX?
  • En welke optiestrategie sluit het beste bij uw strategie aan?
Allemaal interessante vraagstukken welke door de beleggingsspecialisten van LYNX uitvoerig worden besproken. Ontdek de vele voordelen en mogelijkheden van opties kopen bij LYNX.

NIEUW: Micro E-mini opties op de Micro E-mini futures van de S&P 500 en de Nasdaq-100

De Micro E-mini futures worden uitgebreid met opties. Klanten van LYNX kunnen vanaf nu ook handelen in opties op de Micro E-mini futures.

Lees verder

Alle beschikbare opties handelen bij LYNX – ook in een volatiele markt

Vanwege de enorme volatiliteit de afgelopen tijd hebben enkele brokers hun handelsvoorwaarden rondom opties gewijzigd. Bij LYNX blijft echter alles mogelijk.

Lees verder

Opties op Amerikaanse indices, Futures & ETF’s

Amerikaanse indexopties zijn verhandelbaar op de traditionele indices, afgeleide ETF’s & futures. De futures opties bieden de laagste kosten voor de optiebelegger.

Lees verder

Diagonal spread uitgelegd met voorbeelden

De diagonal spread combineert de vertical en calendar spread. In dit artikel bespreek ik de diagonal spread en de verschillende varianten.

Lees verder

Calendar spread uitgelegd met voorbeelden

De calendar spread speelt in op verschillende uitoefendatums. De calendar spreads kan gebruikt worden bij opties als futures. De calender spread uitgelegd.

Lees verder

Beleggingsidee – Aandeel ServiceNow (NOW)

In dit artikel bespreken we een beleggingsidee uit het LYNX Ideeëncentrum. U leert hoe u met opties kunt inspelen op een mogelijke daling van ServiceNow.

Lees verder

Beleggingsidee – Aandeel Coca-Cola (KO)

Het aandeel Coca-Cola zit in een stijgende trend. Coca-Cola profiteert van een vlucht naar veiligheid en de lage rente. Deze maakt het dividend interessant.

Lees verder

Beleggingsidee – Aandeel Netflix (NFLX)

Het aandeel Netflix staat onder druk. Wij willen profiteren van de hoge ingeprijsde volatiliteit en verkopen een call optie voor de cijfers.

Lees verder

Beleggingsidee – Scorpio Tankers (STNG)

De tarieven voor schepen zijn gestegen. Scorpio Tankers kan hiervan profiteren en technisch ziet het er interessant uit. Hoe kunt u hierop inspelen?

Lees verder

Beleggingsidee – SPDR Gold Shares

Goud is technisch verzwakt en kan verder omlaag. Aan de hand van de head-and-shoulders formatie kunnen we een koersdoel berekenen. Hoe kunt u hierop inspelen?

Lees verder

Beleggingsidee – Molson Coors Brewing Company – Opties

De koers van het aandeel Molson Coors is flink gedaald. In dit artikel bespreken we een interessante optiecombinatie om in te spelen op een herstel.

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker