Alles over opties

In de rubriek "Opties" vindt u informatie over de werking van opties voor zowel de beginnende als de gevorderde optiebelegger. Wat is het verschil tussen een call en een put optie? Hoe wordt de prijs van een optie bepaald en welke rol spelen de verschillende optiegrieken hierin? Wat bepaalt de bewegelijkheid van een optie? Wat zijn de verschillen tussen Amerikaanse en Europese opties? Wat zijn de meest populaire opties bij LYNX? En welke optiestrategie sluit het beste bij uw strategie aan? Allemaal interessante vraagstukken welke door de beleggingsspecialisten van LYNX uitvoerig worden besproken. Ontdek de vele voordelen en mogelijkheden van opties kopen bij LYNX.

Hoe gaat het nu met de optieposities van Bas Snelders?

Afgelopen dinsdag heeft professioneel optiebelegger Bas Snelders een drietal posities ingenomen tijdens de Masterclass. Hoe gaat het daar nu mee?

Lees verder

Mooi instapniveau aandeel ArcelorMittal na correctie

Het aandeel ArcelorMittal heeft een flinke koersstijging meegemaakt. Roy van Santen vertelt hoe hij hierop inspeelt middels het schrijven van putopties.

Lees verder

Geld lenen kost geld… maar niet altijd!

“Geld lenen kost geld.” Iedereen heeft deze waarschuwing wel eens voorbij zien komen. Het gekke is echter dat dit helemaal niet waar hoeft te zijn!

Lees verder

Weerstandszone in de AEX nog even teveel gevraagd

Beursexpert Roy van Santen speelt in op de voorspelling dat de AEX afketst op het zware weerstandsniveau. Dit doet hij middels een vertical putspread.

Lees verder

Sluitingstransactie VIX-index long

Ondanks dat Trump met weinig nieuws kwam, viel hij niet tegen en veren de markten vandaag weer flink op. Tijd om mijn callspread op de VIX te gaan sluiten.

Lees verder

Wederom putopties schrijven op het aandeel ING

Omdat het aandeel ING op dit moment op een koers van € 13,75 noteert, schrijft beleggingsexpert Roy van Santen 10 putopties ING € 13,50 maart 2017.

Lees verder

Goedkoop inspelen op daling door lage volatiliteit

Beleggers lijken voorzichtiger te worden, maar dit is nog niet te merken in de aandelenindices. Ik speel hierop in met een vertical putspread op de AEX.

Lees verder

Aandeel Fiat-Chrysler, met opties inspelen op een (te) harde stijging

Dit is een mooi moment om met een shortpositie in te spelen op een daling in het aandeel Fiat-Chrysler. Ik doe dit met een vertical putspread.

Lees verder

Wat zijn opties? En hoe werken opties precies? Deel 1

Wat zijn opties en hoe werken opties. Veel beleggers vinden handelen in opties complex en risicovol. Is dit wel zo? Deel 1: basis van het handelen in opties

Lees verder

Slim inspelen op een stijgende VIX-index

Dit is een mooi moment om op meer volatiliteit in te gaan spelen. Roy doet dit middels een optiestrategie op de VIX-index. Lees hier hoe hij dit aanpakt.

Lees verder

Ongedekt call opties schrijven: uitleg theorie, strategie en een praktisch voorbeeld

Ongedekt call opties schrijven is een succesvolle optie strategie, mits u bewust bent van de risico’s. Uitleg theorie & een praktisch voorbeeld vindt u hier

Lees verder
Profiteer ook van de voordelen van LYNX Beleggen

LYNX heeft u veel te bieden en is niet voor niets al jaren één van de beste brokers - bekijk de informatie in alle rust zelf

Information package image
Inhoud informatiepakket
  • Brochure met uitgebreide informatie over beleggen en daytrading bij LYNX
  • Tarievenoverzicht: aandelen, opties, futures, forex, CFD's, ETF's & sprinters
  • Openingsformulier
  • Met gratis het boek: “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27