Alles over opties

In de rubriek "Opties" vindt u informatie over de werking van opties voor zowel de beginnende als de gevorderde optiebelegger. Wat is het verschil tussen een call en een put optie? Hoe wordt de prijs van een optie bepaald en welke rol spelen de verschillende optiegrieken hierin? Wat bepaalt de bewegelijkheid van een optie? Wat zijn de verschillen tussen Amerikaanse en Europese opties? Wat zijn de meest populaire opties bij LYNX? En welke optiestrategie sluit het beste bij uw strategie aan? Allemaal interessante vraagstukken welke door de beleggingsspecialisten van LYNX uitvoerig worden besproken. Ontdek de vele voordelen en mogelijkheden van opties kopen bij LYNX.

Instapmoment na afstraffing aandeel Ahold-Delhaize

De recente afstraffing in de koers geeft ons de kans om op een mooi niveau in te stappen in het defensieve aandeel Ahold-Delhaize.

Lees verder

AEX putspread: maak gebruik van de lage volatiliteit door risico’s af te dekken

Rob Stuiver is begonnen met het kopen van puts op de AEX en S&P 500. Misschien denkt u dat hij een beursdaling verwacht, maar niets is minder waar...

Lees verder

Profiteren van de daling in het aandeel Shell

De recente daling in het aandeel Shell biedt een mooi instapmoment. Roy speelt hierop in door putopties te schrijven. Lees hier hoe hij dit doet.

Lees verder

Inspelen op het sterke aandeel Heineken

Terwijl het aandeel Heineken sterk presteert, haperen de Europese indices. Wat Roy betreft een mooi moment om in te spelen op een top in het aandeel.

Lees verder

Hoe gaat het nu met de optieposities van Bas Snelders?

Afgelopen dinsdag heeft professioneel optiebelegger Bas Snelders een drietal posities ingenomen tijdens de Masterclass. Hoe gaat het daar nu mee?

Lees verder

Geld lenen kost geld… maar niet altijd!

“Geld lenen kost geld.” Iedereen heeft deze waarschuwing wel eens voorbij zien komen. Het gekke is echter dat dit helemaal niet waar hoeft te zijn!

Lees verder

Wat zijn opties? En hoe werken opties precies? Deel 1

Wat zijn opties en hoe werken opties. Veel beleggers vinden handelen in opties complex en risicovol. Is dit wel zo? Deel 1: basis van het handelen in opties

Lees verder

Ongedekt call opties schrijven: uitleg theorie, strategie en een praktisch voorbeeld

Ongedekt call opties schrijven is een succesvolle optie strategie, mits u bewust bent van de risico’s. Uitleg theorie & een praktisch voorbeeld vindt u hier

Lees verder

Vertical spreads: call spread en put spread

Waarom is een vertical spread (call spread of put spread) interessant voor een belegger? De voor- en nadelen van deze optiestrategie verder uitgelegd.

Lees verder

Covered call en covered put: gedekt opties schrijven

Gedekte call- of putopties schrijven is de manier om het rendement van de in bezit zijnde aandelen te verhogen. De theta is het hoogst bij kortlopende opties.

Lees verder

Put opties schrijven als strategie; uitleg en een voorbeeld uit de praktijk

Ongedekt put opties schrijven wordt door beleggers vaak gezien als groot risico. T.o.v. aandelen kunt u met deze strategie uw risico juist verkleinen.

Lees verder
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27