Rendement maken met opties zonder de richting goed te voorspellen

Dit webinar gaat over:

U bent van harte uitgenodigd voor een LYNX Masterclass over het cruciale belang van het correct inschatten van marktomstandigheden bij het kiezen van een trade-structuur. Dit webinar zal zich richten op het belang van de verwachte volatiliteit (IV) in de optiehandel.

Deelnemers leren hoe succesvolle optiehandelaars hun strategie kiezen op basis van de huidige verwachte volatilteit niveaus, en hoe deze niveaus bepalen welke strategieën het meest effectief zijn bij hoge of lage IV.

U krijgt inzicht in het belang van het kiezen van de juiste optiestrategie afhankelijk van de IV. De invloed van IV op optiepremies wordt uitgelegd, en u leert hoe u op basis hiervan kunt beslissen tussen een long optie en een vertical spread. Daarnaast wordt een calendar spread toegelicht, een strategie die profiteert van stabiele koersen en kan worden ingezet voor zowel directionele als niet-directionele trades.

Deze masterclass is essentieel voor elke belegger die zijn of haar kennis van optiestrategieën verder wil verdiepen en beter wil leren inspelen op veranderende marktomstandigheden.

Deze masterclass is geschikt voor:

  • Ervaren optiebeleggers
  • Exclusief voor klanten van LYNX

Aankomende webinars

Andere interessante webinars: