In de LYNX Beursflash bespreekt Justin Blekemolen elke week verschillende aandelen of indices op basis van fundamentele en technische analyse. In deze aflevering staat de Nasdaq index centraal, waarbij zowel de Nasdaq Composite index als de Nasdaq-100 index worden besproken.

Gemiddeld heeft de Nasdaq sinds de start een rendement opgeleverd van zo’n 9,7% per jaar en in de afgelopen 10 jaar zelfs een gemiddeld rendement van 15,4% per jaar. Momenteel zitten we echter in een stevige correctie, waarmee de Nasdaq technisch gezien aanzienlijk is verslechterd. Voordat we weer van een bullmarket kunnen spreken, ziet Justin graag dat de index weer boven het 200-daags gemiddelde breekt.

Bekijk meer LYNX Beursflash afleveringen

Op de onderstaande pagina’s kunt u meer afleveringen van de LYNX Beursflash bekijken.

Editorial credit: Goran Vrhovac / Shutterstock.com

LYNX Nieuwsbrieven: concrete beleggingsideeën en de LYNX Beursflash

Elke dinsdag versturen we de BreakoutTrader, een nieuwsbrief die u voorziet van vijf concrete beleggingsideeën op basis van technische analyse. In deze nieuwsbrief ontvangt u tevens de nieuwste LYNX Beursflash en het LYNX Masterclass programma. Daarnaast versturen we op zondag het LYNX Weekoverzicht, waarin u een terugblik op het belangrijkste beursnieuws en een korte vooruitblik op de komende week vindt.

LYNX Nieuwsbrieven in uw mailbox

Wilt u de LYNX Nieuwsbrieven graag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via het onderstaande formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe nuttig vond u het artikel?(Vereist)
Zeer onbehulpzaamZeer behulpzaam

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart