Op zoek naar kennis en inspiratie? Ontdek het LYNX Ideeëncentrum

1.
Wekelijks 4 nieuwe beleggingsideeën in het Ideeëncentrum

2.
Ontvang notificaties per e-mail en/of push melding

3.
Interessant idee? Volg het beleggingsidee gemakkelijk met één klik.

3 voorbeelden

StrategieNaam Instapkoers
Instapdatum UitstapkoersUitstapdatumRendementDownload PDF

Signify€ 21,7531-01-2019€ 25,1115-8-2019+ 15,45%

Advanced Micro Devices$ 1,0504-06-2019$ 0,0214-08-2019+ 98,10%

Bayer€ 0,7009-08-2019€ 2,4802-09-2019+ 254,29%

Hoe werkt het?

De strategieën van het LYNX Beleggingsteam

Met behulp van fundamentele analyse zoekt het team continu naar gerenommeerde bedrijven met uitstekende toekomstverwachtingen. Geen speculatie, maar doordacht beleggen in waarde. De posities zijn bedoeld voor de lange termijn, evenwel wordt elke positie herhaaldelijk heroverwogen om het risico en de visie te valideren.

  • Aandelen
  • Lange termijn
  • Fundamentele analyse

In de zoektocht naar Long & Short beleggingen wordt gebruik gemaakt van zowel fundamentele als technische analyse. In deze richting is het beleggingsteam bereid om een hoger risico te nemen met, uiteraard, een hoger rendement als doel. Alhoewel de posities doorgaans volatieler zijn, worden onnodige risico’s te allen tijde vermeden door vooraf vastgestelde uitstapniveaus.

  • Aandelen en opties
  • Middellange en korte termijn
  • Groeiaandelen

Het combineren van opties biedt interessante mogelijkheden om accurater in te spelen op marktbewegingen. Elk beleggingsidee kent een specifiek risk-reward patroon die goed past bij een bepaalde verwachting. Afhankelijk van de onderliggende waarde, het sentiment en de mate van volatiliteit wordt bepaald welke optiecombinatie het beste past bij de visie van het beleggingsteam.

  • Optiecombinaties
  • Korte termijn
  • Hoge risico/rendementsverhouding

Bekijk hier de nieuwste beleggingsideeën

Enkele beleggingsideeën nader toegelicht

Maak kennis met het beleggingsteam

Tycho werkt meer dan 10 jaar bij LYNX en is één van de branch managers. In Nederland geeft hij regelmatig masterclasses die onderdeel uitmaken van het LYNX educatie programma en daarnaast spreekt hij ook op verschillende evenementen. In zijn dagelijkse leven is hij een actieve handelaar op de beurs. Tycho is voornamelijk gespecialiseerd in derivaten zoals opties en futures.

Wubbe schrijft op dagelijkse basis artikelen en morning calls voor beleggers. Ook in zijn vrije tijd deelt hij zijn kennis en analyses met honderden volgers binnen Seeking Alpha. Wubbe is een échte fundamentele analist en stapt pas in nadat hij de intrinsieke waarde van een bedrijf in kaart heeft gebracht door relevante financiële ratio’s te analyseren. Zijn beleggingen zijn dan ook doorgaans voor de lange termijn.

Justin is één van de beleggingsspecialisten bij LYNX. Het zou heel goed kunnen dat u Justin al kent van zijn dagelijkse morning calls, artikelen en weekupdates, waarin hij beleggers uitgebreid informeert over de laatste ontwikkelingen op de beurzen wereldwijd. In het verleden was Justin actief als technisch analist bij IEX en nog altijd helpt deze expertise hem bij het herkennen van trends en het maken van beleggingskeuzes.

Tom is één van de grondleggers van LYNX Professional Services en heeft dan ook veel ervaring in de service richting professionele partijen zoals vermogensbeheerders en hedge funds. Hij kent alle ins en outs van het LYNX Handelsplatform en de geavanceerde tools. Daarnaast is hij ook nauw betrokken bij nieuwe projecten en initiatieven binnen LYNX. Tom is een actieve handelaar in futures en opties voor de korte termijn. Zijn keuzes zijn voornamelijk gebaseerd op technische analyse met een fundamentele twist.

Sam maakt onderdeel uit van LYNX Professional Services, waarbij service en advies richting professionele partijen zoals vermogensbeheerders en hedgefunds centraal staan. Tevens staat hij aan de basis van het opstarten van nieuwe initiatieven binnen LYNX, zoals een valutawisseldienst. Met deze kennis geeft hij regelmatig seminars voor professionele beleggers en masterclasses die deel uitmaken van het educatieprogramma van LYNX. Als swingtrader steunen zijn ideeën op een fundamentele basis omringd door een technische schil en worden zijn handelsactiviteiten gekenmerkt door opties, aandelen en forex.

Ed werkt sinds begin 2018 bij LYNX, maar heeft zijn sporen al verdiend als beleggingsadviseur bij een grote vermogensbeheerder. Momenteel is hij onderdeel van LYNX Professional Services, waar hij zijn kennis en ervaring overbrengt op professionele partijen. Ook houdt Ed zich bezig met nieuwe projecten binnen LYNX, zo stuurt hij het LYNX Ideeëncentrum aan. Tevens presenteert Ed masterclasses ten behoeve van het LYNX educatieprogramma. Zijn beleggingsstrategie is gedreven op fundamentele analyse en beslaat voornamelijk aandelen voor de middel- tot lange termijn.

Disclaimer
De informatie in deze uiting is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies en moet daarom worden gezien als beleggingsaanbeveling. Deze aanbeveling is opgemaakt door LYNX en/of derden en sluit niet aan bij uw persoonlijke financiële situatie, uw kennis en ervaring, uw beleggingsdoelstelling en/of – horizon en uw risicoprofiel en/of -tolerantie. U bent daarom zelf verantwoordelijk voor een juiste beoordeling of deze belegging voor u passend is, in relatie tot uw financiële situatie en uw beleggingsdoelstellingen. De financiële instrumenten bevatten natuurlijk risico’s die kunnen resulteren in verlies, waardoor deze instrumenten en/of strategie niet voor iedere belegger geschikt is. Daarbij geldt dat de waarde van de beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Uw totale verlies kan aanzienlijk hoger zijn dan uw totale inleg. LYNX raadt u aan om deze aanbeveling niet op te volgen wanneer u de financiële instrumenten, de specifieke productkenmerken en de bijbehorende risico’s niet volledig begrijpt. De beloning van de auteur staat niet direct of indirect in relatie met zijn/haar standpunten of ideeën. Ondanks het feit dat LYNX alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina’s, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan LYNX niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Aan de informatie die in de uiting wordt beschreven kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Daarbij is deze uiting geen rekening gehouden met transactiekosten.