De handel in futures heeft de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen. Voordat u zelf de futuremarkt betreedt, is het essentieel om goed op de hoogte te zijn van de werking van dit product.

Jelle van Barneveld en Jonathan Middelbeek bespreken tijdens deze masterclass de kenmerken van futures. Vervolgens nemen zij LIVE verschillende futureposities in op het LYNX Handelsplatform. Op deze manier ervaart u in de praktijk hoe u futures in uw voordeel kunt inzetten.

Wat weet u na de Masterclass “LIVE in futures handelen bij LYNX”?

  • Wat zijn futures? Hoe werken ze? Wat voor soorten heb je? De wereld van futures biedt u geen geheimen meer;
  • U kunt snel en gemakkelijk handelen in futures op het LYNX Handelsplatform;
  • U kunt verschillende strategieën van elkaar onderscheiden en in de praktijk toepassen;
  • Het inschatten van goede in- en uitstapmomenten is voor u geen probleem meer;
  • U weet liquide en minder liquide futures van elkaar te onderscheiden.

Deze Masterclass is geschikt voor:

  • Beleggers die meer praktijkervaring willen opdoen met het handelen in futures.

Disclaimer
De informatie in deze uitzending is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De beloning van de spreker(s) staat niet direct of indirect in relatie met hun standpunten of ideeën. Ondanks het feit dat LYNX alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina’s, en daarbij gebruikmaakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan LYNX niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Wij adviseren u om niet te beleggen in financiële instrumenten waarvan u de risico’s niet begrijpt. Aan de informatie die tijdens de uitzending wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Uw totale verlies kan aanzienlijk hoger zijn dan uw totale inleg.

Futures
Waar in deze uiting wordt gesproken over futures willen wij u graag wijzen op het volgende. Futures zijn risicovolle producten en vereisen kennis, beleggingservaring en een hoge risicoacceptatie. Om deze reden adviseert LYNX u, vooraf goed te laten informeren over de werking en risico’s van deze financiële instrumenten. U kunt deze informatie over de productkenmerken en risico’s vinden op de website van LYNX.

SPREKERS
Jelle van Barneveld

Jelle van Barneveld


Accountmanager
Jonathan Middelbeek

Jonathan Middelbeek


Accountmanager
DETAILS
START
20:00 uur
DUUR
60 minutes
DATUM
09 april
CATEGORIE
Derivaten