Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

 

Platinum ETF (VZLA)

Sinds het uitbreken van de correctiefase eind november heeft het edelmetaal zich weer van zijn positieve kant laten zien. De vorming van hogere toppen en bodems kenmerkt een stijgende trend en laat zien dat de stieren de touwtjes in handen hebben genomen. De opwaartse trend zou zich de komende maanden kunnen voortzetten.

Uitleg: De grondstof is uiterst volatiel en daarom plaatsen we de stops hier verder weg dan normaal. Recentelijk wist platina meerdere keren op te veren vanaf het stijgende 50-daags voortschrijdend gemiddelde. Elke pullback zorgde de laatste twee keren voor een koopkans.

ETF edelmetaal Platinum

Setup: We kopen op zwakte en plaatsen de stoploss onder de laatste bodem. Op dit moment proberen we in te stappen tussen de 80 tot 81 euro.

ETF Platinum (VZLA)

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze Platinum ETF (VZLA) volgen?

 

 

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart