Artikel laten voorlezen

Geschatte leestijd: 3 minutes

Via de LYNX Nieuwsbrievenservice houden wij onze klanten op de hoogte van het laatste beursnieuws. Ook bevatten deze e-mails exclusieve nieuwsbrieven van nationale en internationale experts.

De inhoud van deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op zowel technische als fundamentele analyse. U kunt zich aanmelden via de volgende link: LYNX Nieuwsbrievenservice.

Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader. Deze uitgave wordt verzorgd door het Oostenrijkse www.ratgebergeld.at. Achim Mautz speurt samen met zijn team de markten af naar interessante koersgrafieken. Aan de hand van technische analyse deelt hij interessante trading set-ups voor aandelen en ETF’s.

In deze nieuwsbrief ontvangt u vijf interessante beleggingsideeën, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier beleggingsideeën, schrijf u dan vrijblijvend in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

WisdomTree Physical Silver (PHAG)

Met het WisdomTree Physical Silver ETC hebben we de mogelijkheid om deel te nemen aan de prestaties van de zilverprijs. De op de beurs verhandelde grondstof wordt gedekt door fysiek zilver. Elk individueel WisdomTree Physical Silver effect certificeert een effectieve claim op het edelmetaal. De ETC kon in de afgelopen weken weer winnen, nadat de prijs eerder naar het zuiden was gezakt tot 17,48 euro. Inmiddels hebben de bulls echter alle belangrijke voortschrijdende gemiddelden herwonnen.

Uitleg: Met de ETC kunnen we heel veilig en gemakkelijk profiteren van de koersontwikkeling van zilver. Na de sterke stijging van de afgelopen dagen willen wij echter eerst een prijsdaling in deze op de beurs verhandelde grondstof afwachten. Om ons risico in deze handel navenant klein te houden, dekken wij de positie ook nauwgezet af.

Set-up: Om een trade te openen, wachten we in onze setup op koersen rond 19,25 euro. Na de instap kan de positie worden afgedekt onder 19 euro tegen de slotkoers.

WisdomTree Physical Silver etf | WisdomTree Physical Silver koers | WisdomTree Physical Silver etf koers
WisdomTree Physical Silver | WisdomTree Physical Silver koers | WisdomTree Physical Silver etc

  • De auteur bezit geen posities in bovenstaande ETF.
  • De ETF van de week is geen individueel beleggingsadvies. Beleggen kent risico’s.
  • Download KID information

LYNX Nieuwsbrieven: concrete beleggingsideeën en de LYNX Beursflash

Elke dinsdag versturen we de BreakoutTrader, een nieuwsbrief die u voorziet van vijf concrete beleggingsideeën op basis van technische analyse. In deze nieuwsbrief ontvangt u tevens de nieuwste LYNX Beursflash en het LYNX Masterclass programma. Daarnaast versturen we op zondag het LYNX Weekoverzicht, waarin u een terugblik op het belangrijkste beursnieuws en een korte vooruitblik op de komende week vindt.

LYNX Nieuwsbrieven in uw mailbox

Wilt u de LYNX Nieuwsbrieven graag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via het onderstaande formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Hoogste dagkoers
Laagste dagkoers
---
---
---
---

Displaying the --- grafiek

Displaying today's chart