LYNX wederom verkozen tot beste broker van Nederland

Door LYNX Research


Artikel laten voorlezen

Op 10 november vond de jaarlijkse uitreiking van de Gouden Stier (de “Oscars” van de beleggingswereld) plaats. LYNX is hierbij wederom verkozen tot beste broker van Nederland.

Bij het 10-jarige bestaan van de Gouden Stier werden Nederlandse bedrijven getoetst op hun beleid, communicatie, dienstverlening en productaanbod voor de particuliere belegger. In de categorie “Beste broker” wist LYNX alle andere Nederlandse brokers achter zich te houden en mocht daarom opnieuw het gouden beeldje in de vorm van een stier in ontvangst nemen.

Gouden Stier

De onafhankelijke en allesbeslissende vakjury bestond dit jaar uit Marcel Tak (IEX), Stephan Freelink (Beleggingsmatch.nl), Pascal Spelier (Finno.nl) en Philip de Koeijer (AF Advisors). De jury was bij LYNX voornamelijk onder de indruk van de combinatie van lage tarieven, uitgebreide handelsmogelijkheden en functionaliteiten op het handelsplatform.

Wij hebben bij LYNX de afgelopen jaren hard gewerkt om opnieuw een extra stap voorwaarts te zetten in ons productaanbod: een geheel vernieuwd en vooruitstrevend educatieprogramma, extra exclusieve nieuwsbrieven voor onze klanten en de lancering van een geheel nieuw handelsplatform. Wij zijn dan ook zeer trots op het feit dat, naast onze klanten, dit harde werken wordt gewaardeerd door de jury van de Gouden Stier en ons beloont met de titel “Beste broker van Nederland”. Dit motiveert nog eens extra om ons ook in de komende jaren weer vol in te zetten voor alle beleggers in Nederland.

Winnaars Gouden Stier

 Categorie  Winnaar
 Beste beleggingsexpert  Bob Homan
 Beste broker  LYNX
 Beste beleggingsfonds  UBS European Opportunity Unc.
 Beste online vermogensbeheerder  Evi van Lanschot
 Beste vermogensbeheerder  Care IS
 Beste technische analist  Bas Heijink
 Beste beleggingsinnovatie  Nxchange
 Groene Stier  ASN Duurzaam Aandelenfonds

Wat is de Gouden Stier?

De Gouden Stier selecteert voor particuliere beleggers de beste en meest innovatieve bedrijven en diensten, welke worden beloond door de uitreiking van een Gouden Stier. De Gouden Stier is een initiatief van de toonaangevende beleggingsplatformen IEX.nl en Belegger.nl.

lynx-wederom-verkozen-tot-beste-broker-van-nederland