Minimumeisen

Hieronder vindt u de minimumeisen voor het openen van een rekening en de handel in verschillende effecten, zoals aandelen, opties en futures.

Minimaal te storten bedrag

LYNX heeft een minimaal te storten bedrag van € 3.000 ingesteld voor het openen van een effectenrekening. Hieronder valt ook het overboeken van een portefeuille met een waarde van minimaal € 3.000

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd om een rekening te openen is 18 jaar. U dient echter minstens 21 jaar te zijn om een margin-rekening te openen. Bent u tussen de 18 en 21 jaar, dan kunt u enkel een cash-rekening openen. Op een cash-rekening kunt u pas drie dagen na een transactie weer beschikken over het geldbedrag dat is vrijgekomen na een uitgevoerde transactie. Op een margin-rekening zitten geen beperkingen en beschikt u direct over het vrijgekomen geldbedrag.

Minimumbedrag om in opties te handelen

De totale waarde van uw portefeuille (waarde effecten plus contanten) dient na de transactie minimaal $ 2.000 (of een equivalent hiervan) te zijn om in alle opties, futures en Amerikaanse aandelen te kunnen handelen. Als uw portefeuille onder deze minimumeis zit, kunt u wel in Europese aandelen en opties handelen.

LYNX: één platform, vele voordelen
  • Professioneel handelsplatform: snel, stabiel en betrouwbaar
  • Zeer lage tarieven
  • Tips en educatie van professionele beleggingsexperts
  • Persoonlijke begeleiding van het LYNX team
Award image
Beste Broker Allround 2016
volgens VergelijkBrokers.nl
Award image
Winnaar Gouden Stier
“Beste Broker”, 2013 & 2016
Award image
Beste Broker van Nederland
volgens Beleggers Belangen 2009 t/m 2013
Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27