Brexit & Nvidia zetten de markten onder druk


De markten laten de afgelopen dagen grote intra day bewegingen zien. Het akkoord dat May met de EU sloot, leek dit hoofdstuk eindelijk te sluiten, maar verschillende ministers in het kabinet van May zijn in opstand gekomen. Deze onrust zorgde ervoor dat het pond ruim 2% aan waarde verloor tegen de euro.

Nvidia kwam gisteren met cijfers en heeft veel last van de geknapte bitcoin bubbel. Lagere vraag naar mining apparatuur drukt de verwachtingen en het aandeel Nvidia werd hard afgestraft.

Dichter bij huis verloor VolkerWessels 7% aan waarde. Wij zijn echter positief over VolkerWessels en hebben daarom put opties verkocht in het idea center, om te profiteren van lagere volatiliteit en groeiende winstgevendheid.

Meer brexit: 

Beleggingsspecialist LYNX

Justin Blekemolen is beleggingsspecialist bij LYNX Beleggen. Hij schrijft columns over actuele onderwerpen op de beurs en bespreekt dagelijks het laatste beursnieuws in de LYNX Morning Call. Zijn columns zijn te volgen via het LYNX Kennisportaal en zijn persoonlijke Twitter.  In het verleden is Justin meerdere jaren actief geweest als technisch analist bij IEX en de Tostrams Groep.

Gerelateerde artikelen

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker
Contact icon WhatsApp via
06 31 27 27 27