ETF van de week: Vanguard US Bond ETF

Wekelijks stuurt LYNX haar klanten exclusief nieuwsbrieven met beleggingstips. Deze nieuwsbrieven zijn gebaseerd op technische of fundamentele analyse. Eén van de nieuwsbrieven is de BreakoutTrader nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt men vijf interessante beleggingstips, waaronder een Nederlands aandeel, een Duits aandeel, twee Amerikaanse aandelen en de ETF van de week.

Door middel van technische analyse in de grafiek gaat de BreakoutTrader op zoek naar instapmomenten in zowel opwaartse als neerwaartse trends. Er kan dus zowel long (aankopen van de aandelen) als short (verkopen van de aandelen) worden gegaan in de aandelen.

In dit artikel geven we u alvast de ETF van de week cadeau. Mocht u benieuwd zijn naar de overige vier tips, schrijf u dan gratis in en ontvang wekelijks de BreakoutTrader.

Vanguard US Bond ETF (VUTY)

Obligaties zijn een felbegeerde activaklasse, vooral in onzekere tijden. Dit werd het laatst gevoeld in mei en augustus van dit jaar, toen de aandelenmarkten een scherpere correctie
moesten doorstaan. Daarna is de interesse van marktpartijen teruggekeerd naar aandelen. Amerikaanse obligaties bevinden zich sinds september in een correctiefase.

Uitleg: Aangezien de wereldwijde financiële markt niet voor altijd omhoog zal gaan, zou deze de komende weken kunnen verzwakken door een krachtigere tussentijdse correctie. Dit kan obligaties ten goede komen en nieuwe koopsignalen opleveren. Dit zou de mogelijkheid bieden om te investeren in de al positieve trend van de langere termijn.

Setup ETF vd week

Setup: Boven de laatste top zien we een geschikt instappunt. De stop kan in een rij net onder het laatste dal worden geplaatst. Het risico is daardoor laag, wat ook grotere posities mogelijk zou maken. Het volgende koersdoel ligt hier op € 24.

Bent u het eens met deze strategie en wilt u graag deze Vanguard US Bond ETF volgen?

newsletter-image-3dnewsletter-breakouttrader-8bit

Gerelateerde artikelen

Contact icon Bel gratis naar
0800 2030
Contact icon E-mail naar
info@lynx.nl
Contact icon Chat met een
LYNX medewerker